Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@bokileskovac koja e ovaa salata
Može biti tamnija ako nije dosta zalijana. ona je i manlo manja od ostale koja ima dovoljno vode.narode imam jedan problem radim salatu markiza od RZ i desava mi se da potamni odnosno dobije tamniju zelenu boju e sad da li je to do slabijeg zalivanja ili nesto drugo
---------- Poruka napisana 24-03-12 u 18:49 ---------- Prethodna poruka je 23-03-12 at 18:40 ----------
jer niko ne zna u cemu je problem
Stomp kod nas nije registrovan za salatu,trepa napraviti neku test probu jer je salata zbog plitkog korena veoma osetljiva na herbicide...Probaj naci negde "Kerb WP 50" on je kod nas bio registrovan za salatu,ali ga sad nema u prodaji....@Topaloviću.
Na žalost niti jedan od ta dva herbicida nemože da se nađe kod nas zbog njihove aktivne tvari koja je kod nas zabranjena. Dali bi mogao da to sve odradim sa Stompom on ima aktivnu tvat Pendimetalin i još nekolicina drugih kao što su: Panida Grande,Dost,Pendigan,Ston, Strong i Stomp jedino na stompu sam pronašao da piše da može i u salati ostalim ne piše ali ako je aktivna tvar ista onda bi valjda trebalo ići. Šta misliš o tom.
---------- Poruka napisana 24-07-12 u 11:52 ---------- Prethodna poruka je 22-07-12 at 20:54 ----------
Dali je moguće da nitko nema iskustva u sadnji i zaštiti salate od korova.
Stomp kod nas nije registrovan za salatu,trepa napraviti neku test probu jer je salata zbog plitkog korena veoma osetljiva na herbicide...Probaj naci negde "Kerb WP 50" on je kod nas bio registrovan za salatu,ali ga sad nema u prodaji....
http://pinova.hr/hr_HR/katalog-proi...bilja/herbicidi/zemljisni-herbicidi/kerb-50-w