Fungicidi u strnim žitaricama

Za prvi tretman Fluoco 0.5lit./ha,lancelot korovi,polux insekticid i folijarna prehrana neka italijanska ako vreme dozvoli sutra krecem.Fluoco sistemik,dobro se pokazao vec godinama,jeftino resenje za prvi tretman.

Bar tako pise (0,4-0,6 lit/ha).

Da li vredi sta akord (tebukonazol) sad - za prvi tretman? (Mada psenica je manja, pa i vetar, pa ce prvi tretman “kasniti” jos malo).

Juce sam pokusao da prskam, al nije islo. Inace kombinacija kao i svake god, biatlon-priaxor-decis-medax top
aa60db53a2d392373001b4e0ed68d29b.jpg

a10cfd993165e6216a026e63d500aed9.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Juce kaze komsija: "gledao sam ti zita bas su dobra ako udjes sad ima sve da ih pogazis to se podici nece" a ja ne znam sta da kazem da ga ne razocaram jer najmanje 2 ulaska mu sleduje.. Sutra planiram da mu roknem KAN taman pred najavljene kise a onda posle kisa full prskanje..

Danas zaštitili 50 kJ duet turbo 0.5 po kJ.
Insekticid neki jak😁 i lepak.....
Ječam i pšenica.Vetar bio popriličan sutra nastavak.

Ipak sam veceras krenuo sa djubrivom da postignem sutra.. Ovo sto sam do sad video morace da ide regulator rasta, fino su izasle i jos su sad posoljene bice zajebano ako krene da poleze.. Ono sto sam takodje primetio je da i korovi odlicno napreduju, trebalo je oprskati ih ranije ali sad sta je tu je.

Cujem danas pricu da taj duet turbo nije ni blizu duet ultra, cak su me neki savetovali da ako mogu nadjem za t2 i t3 duet ultra

Nazad
Vrh