Rasa91
Član
I sta ce te sejati tu sad?
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel pravio neko, kako se pokazalo? Skica, slike itd... Meni treba za sopstvene potrebe, 5 - 10 ari godisnje oranja da isfrezira, mislim da bi to mogla da odradi.Šta te zanima?
Nema prijatelju koga da platis, nece prvi komsija da ti dodje, narod je postao strasan, te haba se freza,nemam vremena bla bla. Sad imam 20 ari da pripremim za malinu i nemam koga da nadjem da isfrezira...Dodje mi drugar koji je 7, 8 km od mene provede vise vremena u putu i goriva potrosi nego u radu.Za 5 ari praviš frezu?
Za cenu koliko treba da uložiš, možeš 30 godina plaćati uslužno da ti se odradi.
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Zet je kupio novu indijsku frezu od 1.6m, ne radi mnogo sa njom, možda pola hektara samo ali se dobro pokazala, nigdje se ništa nije iskrivilo, ne pušta ulje, noževi ne pokazuju tragove habanja nikakve. Veoma je masivno napravljena za 1,6m zahvata (ja i on je tovarili i istovarali, oči nam ispale koliko je teška) i nema lanac već se pogon preko zupčanika. On je jako zadovoljan sa njom.Kako su se pokazale ove indijske freze? i to ako neko zna ova najveca od 2.05m...