Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa kako sad to da shvatim, kao šalu na moj komentar ili tako jeste.Nema od toga hljeba. Čim nema mnogo gvožđa.
Radim sa takvom vec 5 6 godina. Nemas brige slobodno kupi. Nozevi jeftini za promenu. Ja sam do sad potrosio 5 6 garnitura nozeva, to ri dovoljno govori koliko sam radio, izlupala je boga oca, kamenja, panjeva, svakakve zemlje i nista joj nije falilo.Jel ima neko iskustva sa ovim frezama, kako su se pokazale? Imam 1,5ha vocnjaka za rad i eventualno nesto za zitarice da pripremim ako ima potrebe, znaci nisam zahtevan mnogo.cena je pristupacna veoma, plus ima subvencija tako da dodju jeftinije od polovne.
Za 3 godine? Ok, govori o tome koliko si radio, ali mnogo više o kvalitetu istih...Ali da, koliko para - toliko muzike...I ja sam u planu da zamenim onu tešku IMT frezu...Ova mi zapala za oko baš zbog cene...pa bih imao par pitanja...Ja sam do sad potrosio 5 6 garnitura nozeva, to ri dovoljno govori koliko sam radio,
Kolega nisam rekao da je 3 godine kod mene, vec 5, 6, mada mislik da je 6 ipak. Sto se tice potrosnje nozeva, probali smo i neke druge da stavimo, istom brzinom se trose. I na drugim frezama se tako trose nozevi u nasoj zemlji, jednostavno ima dosta sitnog kamena i ne mogu da traju previse. Ja na mojoj do sad nista nisam promenio, sem nozeva. Ujak je isto uzeo kad i ja, mada je on dosta vise radio, otprilike 10 garnitura nozeva je potrosio ako ne i vise i prosle godine mu je stradao zub na konusnom ili tanjirastom, mada mislim da je vise negova krivica, koristi kardan bez lamele i onda svaki udar u kamen i slicno trpi konusno tanjirasti. Platio je 80e cini mi se komplet konusno tanjirasti, lezajeve i semeringe za reduktor.Za 3 godine? Ok, govori o tome koliko si radio, ali mnogo više o kvalitetu istih...Ali da, koliko para - toliko muzike...I ja sam u planu da zamenim onu tešku IMT frezu...Ova mi zapala za oko baš zbog cene...pa bih imao par pitanja...
1.Ima li dovoljnu težinu kako ne bi skakala po njivi ?
2.O kvalitetu noževa si pisao, kakva je sa lagerima na osovini i kvalitet semeringa?
3.Kakvi su trgovci ovi iz Raške...imaju li uglavnom robu na stanju i kakva su generalna iskustva drugih (one koje možda poznaješ) sa njima u isporuci na kućnu adresu, a da nisu baš blizu Raške?
Pozdrav.
Imam takvu frezu godinama, i o njoj mogu reci sve najbolje. Moja je 160cm i nosi je 539, pokriva oba tocka. Pogon preko zupcanika, 6 moticica po flansni, 8 flansni = 48 moticica. Freza ledinu bez problema a o oranju da ne pricam, moze dublje frezirati nego sto moze 539 uzorati. Teska je oko 300 kg i nema odskakanja.Jel ima neko iskustva sa ovim frezama, kako su se pokazale? Imam 1,5ha vocnjaka za rad i eventualno nesto za zitarice da pripremim ako ima potrebe, znaci nisam zahtevan mnogo.cena je pristupacna veoma, plus ima subvencija tako da dodju jeftinije od polovne.