radashin
Član
Kod ovog što gledam me jedino brine kakav je za skretanje iz reda u red, nisam nikada vozio te zglobne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam ga ja od pre 2 meseca, uzeo polovnog.Dal neko ima lovola 604
Obicni motor 4 klipa, u odnosu na 504 veca zapremina motora i dosta manje zalece motor nizbrdo pod teretom, kocnice dosta bolje jer su vece lamele na 604. Ostalo nema neke razlike u odnosu na 504.Dal mu motor ima turbinu ili je atmosverac
Na koju visinu moze da podigne bale dal si merioNa 504 imam utovarivac, radim i suve i sirove bale nosim bez problema. Sad da li moze bas tonu da podigne ne znam, ovaj ato ide na 504/604 model tz04 mislim da ne moze, za malo. E sad ne znam da li onaj sa 754 utovarivac mogu da stave na 604 on je verovatno malo jaci.
Sent from my SM-A356E using Tapatalk
3 reda dize bez problema na zemlji,a cetvrti mora malo da se zajebavas da ih gurkas hvatas nisko itd.Na koju visinu moze da podigne bale dal si merio
4200 sam ja platio za 504 sa ugradnjom kod moje kuce doterali i postavili. Dobije se kasika u tom paketu i toj ceni, ostalo se doplacuje ko sta zeliKoja je cena samog utovirivaca?
Такође са 504 слажем три реда , четври не могу. Два реда пакујем на приколицу .Na 754 je malo vecu utovarivac tako da vise i podize. I ja slazem 3 reda, cetveti ne bi mogao. Na prikolice 2 reda i to je to. Otprilike 260 270 dize, negde u visini kabine.
Sent from my SM-A356E using Tapatalk