Ranko250
Član
Debljinu sam spomenuo jer je rečeno da sve izgleda tanko.Debljina ne znaci kvalitet, to smo naucili od turaka..
Što se tiče kvaliteta, nisam još čuo da se na nekom desilo pucanje poluga, a u našem kraju ima dosta Europarda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Debljinu sam spomenuo jer je rečeno da sve izgleda tanko.Debljina ne znaci kvalitet, to smo naucili od turaka..
Ako prođem konkurs na BG. Ako ne, ništa, drugi put...OKет, онда да у догледно време чекамо од тебе искуства из прве руке о "Ловолу" воћарцу...
Imaju i model 75ks vocarac, malo veci od ovog 504. Ne znam da li su ga izlozili na sajmu, bio je oko 19 000OKет, онда да у догледно време чекамо од тебе искуства из прве руке о "Ловолу" воћарцу...
Aко нисам нешто презупчио, и тип са форума, Аца, хтео је да види да набави обичног 354 преко тог београдског конкурса, али не знам епилог.Ako prođem konkurs na BG. Ako ne, ništa, drugi put...
kod nas mora prvo da se kupi,pa tek onda da se konkurise sa racunom.Ove godine javni poziv traje do 3. juna. Jedino ako je čovek kupio prethodnih godina.
Да, беше прича о избору трактора, чак је човек и био код њих у "Тргомену". И то беше можда чак и претпрошле године.Jedino ako je čovek kupio prethodnih godina.
Beograd prihvata i predračun.kod nas mora prvo da se kupi,pa tek onda da se konkurise sa racunom.
Oš da kažeš da ne govorim istinuako je to istina kod vas je pesma.
Ja sam pre 20 dana dobio predračun za 504N na 16250, u subotu na sajmu ista cenaovo su bile cene pre sajma,mislio sam da ima sajamski popust.