Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nisam razmisljao o tome, zapravo ja sam nasledio te zecove i jos ih nisam dobro zagledao. ali trebalo bi da sluze. ovo je moja vikendica i ta dva mala placa sa detelinom sto su pored ograde sto sam kupio za zecove ( ustvari dobro che dochi i za decu da se igraju i zezaju)peto1 je napisao(la):@ NEBOJSA1977
Nisu male rupe da ulaze u kotilice? Jer kad je skotna ima malo veci stomak pa da se ne udara o zid rupe.
dobro je...bitno da funkcionise...Sinke je napisao(la):
Ovo je kavez čiju sam sliku obećao okačiti... Sam sam ga pravio, i izašao me je mnogo jeftinije nego da sam kupovao novi. U njemu ima prostora za 7 ženki i 2 mužjaka. Da sam ga kupovao koštao bi me preko 200 eura,ovako sam uštedeo više od pola te cene i odmah kupio Panonske bele Osim kotilica, cela stajaća površina je od Rabis armaturne mreže 2,5x2,5 cm, sa slivnim limovima ispod cele površine i olucima na kraju koji vode u kante iz kojih jednom nedeljno prosipam izmet na đubar,napolje. Unutrašnje dimenzije su standardne,kotilice takođe.
NEBOJSA1977 je napisao(la):sinke,
kavezi su odlicni, svidja mi se, samo ne vidim gde im dajes seno i detelinu ili ih hranis samo sa pelletama
peto1 je napisao(la):@ Sinke
Ako oces da ih intenzivno gajis da imas najmane 10-11 okota za svaku zenku ti treba po tri kaveza pa ti racunaj.
Zasto da to radi ?Sinke je napisao(la):Ne mora biti da sam u pravu, ali sam gotovo siguran da ti je ovako pregrađena kotilica kakvu sam je video loš izbor i uveren sam da ćeš i sam to uvideti ako je ostaviš takvu do koćenja. Imao sam slična iskustva, pogaziće ti mlade, mali je to prostor. Ona se tu ne može ni okrenuti, a to je više nego neophodno. Da nema te pregrade bila bi sasvim ok, nemoj da rizikuješ (ako ćeš poslušati moj savet) nego nešto smisli i podigni kotilicu u vis da bi izbegao taj stepenik, koji je zaista lep, ali nikako i funkcionalan. Opet ti kažem, moje mišljenje, a ti radi kako hoćeš.
malinoa je napisao(la):moj kavez za tri zenke sa kotilicama. Imam jedno pitanje: u kotilicama mi se nalazi mrezasti deo gde ulazi zecica i deo gde se koti ( dimenzije kot. 39 puta 28 visina 37 cm.) , a gde se koti 28 puta 19, interesuje me dali je ovaj prostor za kocenje dovoljno veliki, u pitanju su becki plavi kunici. Pozdrav iz Valjeva