Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Lijepe gajbe! Svojedobno sam imao gotovo identične ali sam prešao na metalne okvire jer kad su nanjušili drvo, nisu bili mirni dok ga nisu proglodali... Lijepe gajbe i kunići!
Pozdrav žica za stranice je 2x1cm,a žicu za pod neznam koja je dimenzija javim ti sutra imam 5 kaveza,jedan kavez za mužjaka tri kaveza za ženke i dva kaveza za podmladke,ali ostalo mi je mjesta u jednom kutu pa sam tu smjestio jedan manji žičani kavez u koji stane 4 tovljenika nema ga na slici moram ga uslikat
Čuna veruj mi dugo sam posmatrao tvoje kaveze, jako dobro iskorišćen prostor, sa dosta prostora i svetlosti za kuniće a nejde mnogo materijala. Na proleće pravim tvoj sistem kaveza, super si to odradio.
Išao sam na sistem malo materijala i na malo potrošenog novca,drvenu građu(štafle)sam dobio besplatno morao sam kupiti žicu,pojilice i hranilice cirka oko 800kn potrošeno uz rad.Prostor je maxsimalno iskorišten još sam dodao jednu žičanu gajbu u čošak, a prostora u sredini ima oko 90cm čist dosta.Mislio sam prvo vani napraviti temelje i drvene kaveze ali prostorija je bila slobodna pa sam ju iskoristio ima prozor koji se po ljeti otvara vrata velika za svijetlost,napravio sam drveni okvir i zabio žicu na njega tako da po ljeti i zimi može biti cijeli dan otvoreno i još imam prava vrata koja su cijela za zimu.Kuničnjak sam napravio prošle godine u 3mj znači za 2mj godinu dana i nemem primjedbi na njega
Evo i mojih kaveza jesu stari ali jos sluze
malo sam ih popravljao pa ce da posluze jos neko vreme
na ovaj kavez trebam jos da stavim zicu na donja vrata o gotov je
na ovom kavezu ima 4 boksa..dimenzije jednog boksa su sirina75cm,duzina 100cm visina oko 60cam
a ovaj je malo manji ima gore dva boksa dimenzije jednog boksa su sirina60,duzina 80...a dole je sve iz jednog komada