Tomić Toma
Član
Opet ista prica... Nista zanimljivo osim ocajnog McLarena
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Stream HUnter. Jedino me nervira sto ima dosta iskacucih prozora. Nisam video post ranije da odgovorim."Polako s placanje", tek je pocetak. Sve su indicije da ce i ove godine MB biti najbolji,a li ne zaboravite da je ferrari na ovaj vikend dosao sa slabijom specifikacijom motora, ali koliko to jos ne znamo.
Nego nesto drugo da vas pitam, ako znate. Gde gledate F1 a da nije na sport klubu, mislim na neki stiming. Ja nikako da nadjem neki HD striming, sve nesto na pola kvalitetno. Imao sam nekako neki link, ali sad su ukinuli.
O Kish da si ti nama ziv i zdrav to je dozvoljeno bar u poslednjih 10 godina. Ono na sta si ti mozda misli je dolivanje goriva u toku trke, a to nije dozvoljeno u zadnjih najmanje 6 sezona (da ne trazim bas tacne podatke). Neke sitnije izmene su bile oko kolicine goriva sa kojom se ide u kvalifikacije i sa ukupnom potrosnjom tokom trke koja je od prosle godine ogranicena na 100 kg, ali u principu je to sve tu.Jel su vratili promenu pneumatika tokom trke?