Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prost je bio u Seninoj senci nije mu mogao parirati ni po čemu.Sena je imao srce i sve njegove voznje su bile takve, maksimalno i do kraja za razliku od kolege špekulanta i uvlakača.Prost je bio veliki vozač,nije slučajno dobio nadimak Profesor.
Jeste tačno je jel novac i politika čine svoje... U tom F1 cirkusu je to jednostavno tako.Ako si pratio njihova nadmetanja i tadašnju politiku tima Sena se u tu priču nije uklapao,zato je i prolazio tako.Kao klinac sam pratio u to vreme F1 i navijao sam za Prosta (ne znam zašto) kad sam porastao shvatio sam ko je bio Sena,srčan iskren i pravičan do kraja razočarao sam se u F1 od tada je više ne pratim i ne gledam.Svako ima pravo na sopstveno mišljenje,ali ovo,jednostavno nije tačno.
Jeste tačno je jel novac i politika čine svoje... U tom F1 cirkusu je to jednostavno tako.Ako si pratio njihova nadmetanja i tadašnju politiku tima Sena se u tu priču nije uklapao,zato je i prolazio tako.Kao klinac sam pratio u to vreme F1 i navijao sam za Prosta (ne znam zašto) kad sam porastao shvatio sam ko je bio Sena,srčan iskren i pravičan do kraja razočarao sam se u F1 od tada je više ne pratim i ne gledam.