Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jbg, dok su Senna, Fangio i Stjuart vozili, ja jos nisam bio ni u m...maJa sam nekad bas pratio F1 cirkus,ali zadnjih godina zbog nedostatka vremena,a i nekako mi nije to to,pa slabije gledam.Inace,navijao sam za BMW WILIAMS,a za Ferari nikad,nije mi bilo zanimljivo jer su bili najbrzi.
U to vreme su se ganjali V10 motori i govorilo se da je V10 muzika za usi,a V8 nesto bzv,imase neka parola.
Od vozaca najvise cenim staru gardu,DZeki Stjuart,Huan Manuel Fandjo i Aerton Sena su mi nekako bili omiljeni.Naravno njih nisam gledao na trkalistu(nisam toliko star).Trazio sam po caletovim nekim starim magazinima tekstove i citao i ugledao se na te velikane F1.Jbg,tad nije bilo interneta,bar ne kod nas,pa sam se tako snalazio.
Fangio je (valjda) bio prvi sv. sampion F1. vozio je neki Maserati, jbg citao sam u Evo magazinu koji model, ali sam zaboravio. Montoya na 4 točka a DR na 2A kakve veze ima Montoya sa Doktorom 46?I šta znači 46?
Jel Montoya bese Kolumbijac? Ako se dobro secam, vozio je u BMW Wiliamsu, veoma dobar i kvalitetan vozac.Montoya na 4 točka a DR na 2![]()