Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jbg, dok su Senna, Fangio i Stjuart vozili, ja jos nisam bio ni u m...ma Fangio je (valjda) bio prvi sv. sampion F1. vozio je neki Maserati, jbg citao sam u Evo magazinu koji model, ali sam zaboravio.Ja sam nekad bas pratio F1 cirkus,ali zadnjih godina zbog nedostatka vremena,a i nekako mi nije to to,pa slabije gledam.Inace,navijao sam za BMW WILIAMS,a za Ferari nikad,nije mi bilo zanimljivo jer su bili najbrzi.
U to vreme su se ganjali V10 motori i govorilo se da je V10 muzika za usi,a V8 nesto bzv,imase neka parola.
Od vozaca najvise cenim staru gardu,DZeki Stjuart,Huan Manuel Fandjo i Aerton Sena su mi nekako bili omiljeni.Naravno njih nisam gledao na trkalistu(nisam toliko star).Trazio sam po caletovim nekim starim magazinima tekstove i citao i ugledao se na te velikane F1.Jbg,tad nije bilo interneta,bar ne kod nas,pa sam se tako snalazio.
Montoya na 4 točka a DR na 2A kakve veze ima Montoya sa Doktorom 46? I šta znači 46?
Jel Montoya bese Kolumbijac? Ako se dobro secam, vozio je u BMW Wiliamsu, veoma dobar i kvalitetan vozac.Montoya na 4 točka a DR na 2