Jos me dan pre vasara zove drugar kaze iz pravca NS-a krenula 2 Fenda vuku prikljucke,reko ako ima logike nece oni kod nas u Sid,kad mi danas drugi drugar rece da su bili na vasaru,a sad i slike vidim. Nidje veze,al ajd...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dali je neko imao slucaj da mu peni ulje u motoru i pocinje da se zgusnjava malo nalik na sae 90 i oseca se cudan miris nije proslo nepunih 50 tak sati od servisa ??? Proveren ventil od iber laufa ispravan nije zacepljen , nije pretocio iz prednjeg trapa nije podigo nivo ulja ,nije nigde nista dalje nefali . Sta mislite da bi moglo da bude ?
Ovo se desava na 936
A dal ide i radi???mada sam licno vise odusevljen manjim modelom sa 160 ks i 4 cilindra u radu sa kvernelandovim gruberom...ma milina za oci...Da li je neko bio danas na prezentaciji Inter agrara u Srbobranu. Ja sam bio i malo sam provozao Fendt 724 sa gruberom Amazone Centaur 3001.