Cijena sklopa za MWM ti se kod mene kreće od 230 do 300 eura to su cijene za kolbenschmidt i goetze dok je original od 400 do 600 eura (ima i neki ruski po 180 eura) . MAN nije ništa lošiji motor od MWM-a, koristio ga je i schliter za svoje jače modele. Inaće i MWM ima mana ja znam za dvije i kod obje se radi o konstrukcijskoj pogrešci, jedna je to što ulje za klackalice ventila ide kroz vodilicu podizača pa ako se ona podere slabi pritisak ulja i prvo počnu odlaziti klackalice od šestog cilindra a cijena jednog kompleta je oko 650 eura (obje klackalice i nosač ). Jedino pravo rješenje je drugi blok mada kod nas jedan radi i piksiranje samo je pitanje koliko je trajnost takvih vodilica. Druga mana je kod starije serije 5 na ležištu pikse cilindra koje se podere i piksa previše upada u blok i tada dolazi do pregaranja odnosno probijanja dihtunga (brtve) glave te ulaska rashladne tekućine u sami cilindar. Za to je isto najbolje (ali i najskuplje) rješenje novi blok ali se može riješiti i obradom ležišta i nabavka neobrađene pikse koja se onda obradi s vanjske strane na tu dimenziju.