Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ljudi nepricam napamet danas je bio covek iz prodaje Inter agrara kod mene kuci i rekao mi je to sto sam i napisao ko mi neveruje neka pozove Inter agrar i neka proveri!...
Daj neke slike od masine da vidimo.
Jesi ga kupio od Mike Lampe ?pa ovako traktor je dosao iz nemacke pre nekih mesec dana direkto kod jednog majstora iz beceja (F. Attila), u neispravnom stanju , trgovac vredan nas Sabacki priljatej de dovezao. nije se mogao ubaciti u brzine.........svacijom srecom samo druk lezaj je bio u kvaru. Kad je kvar resen (stavjen nov lezaj iz nemacke) ja sam usao u sliku. Majstor kaze da je traktor jako ocuvan i maltene radio je na njemu sve , sem neke sitnici poput neke sijalice, i tako.
Na izgled jos treba raditi jer moram haubu da farbam i gornji deo kabine je od plastike(poliester) ima i tamo neki deo da se popuni.
traktor je 86 god. 614 LSA, 384 serija 114 kw ( 155 ps) sa pravih 8692 rc. ja sam drugi (treci) vlasnik, U nemacku je bio prvo na oca pa na sina registrovan .Jos da napomenem ima dva volana i to sve ispravno funkcionise. gume onako srednje zadnje 50% istrosene prednje malo vise.
placen koliko je nikola ilic naveo .....malo jace
svi ste dobrodosli na aldomas......
19500 eur
To je bre neki skolski L traktorpa ovako traktor je dosao iz nemacke pre nekih mesec dana .Jos da napomenem ima dva volana i to sve ispravno funkcionise.
to sam video, kao na kombinirkama koje sediste okrecu, ovaj okrece sve sa volanom.Mi imamo 936 koji je kupljen namenski za silo kombajn i okrece mu se kompletna platforma sediste komande displej itd i volan reaguje normalno kao da ides napred nejdu kontra komande , kompjuter registruje kad je platforma kako okrenuta .Jako cudno izgleda D .