Ovaj model se mnogo koristi za takozvane lakse poslove kao sto je to bio mali Ferguson,dosta sam ih vidjao u transportu i tako laksim poslovima ali nikada u brazdi.
- - - - - - - - - -
Ovo sam nasao u leksikonu o ovim nosacima masina.Preveo sam sa Google malo je iskrivljeno ali ide.
ГТ (маст)
Први пут у 1953 опрема полица Ф 12 ГТ је представљен јавности на изложби ДЛГ. Конструисан за једног човека самоходна машина имала четири прилога: пре, под, преко и иза трактора. До Фендт-ман система су сви додаци могућа без другог човека, и кроз демонстрације и курсеве могу бити пољопривредници узбуђени због овог система, тако да је успео Фендт је једини произвођач пробој у економским занимљивих бројева. Херман Фендт вервендте конструкцију која, за разлику од свих осталих произвођача је имао само једну страну шина за монтажу уређаја. Ова лонгитудинална члан је строго повезан са предње осовине и ротирати са осовином трактора позади. То је омогућило приложени алат прати осцилације предње осовине. 1957, овај први уређај подршка је тада издат за производњу. Пошто мотор није било довољно, 1958 Ф 220 ГТ уведен, који је имао моћ од 19 КС.
Ф 225 ГТ
Пошто Фендт даље смета јадну видљивост на прилога је почео развој на трактору са подним мотором. Ф 250 ГТ је затим представио први трактор са подним мотора. Имао мотор под кабини возача, и. Тако јасан поглед на прилозима на средњи осе, јер не мијеша хауба била више у видном пољу
У 1970, затим Ф 255 ГТ и ГТ 275 Ф који је тада имао солидан аутомобил. То су били или са дугом бара (ГТ), или краће ноге (ГТФ). Године 1984, били сте замењен 300 серије. Први је Ф 380 ГТА (ручка точка) и Ф 360 ГТ / ГТА као и други модели пратити од 50 до 115 КС.
Следеће скраћенице се користе:
ГТ: Геар лежиште са дугом ногом
ГТФ: Гератеауфнахме кратка Холм (такође компактан ГТ или прехрану експлоатација носилац зове)
ГТХ: Уређај држач са дугим стабљике и моноцикл верзији, обезбеђујући већу копнену одобрење
ГТА: утоваривач преносник лежиште
ГХА: све точкове моноцикл уређај подршка у верзији
ГКА: утоваривач преносник фиока у Општинском верзији (неке са великим кабини 390 ГТА)
Ф 345 ГТ
Уређаји Подршка данас се више не производе, јер компанија је одлучила АГЦО Марктобердорф у 2004 да прекине производњу опреме превозника након 40 година економских разлога