Fendt

I ovde ide turbina na izduv pa na lonac pa na auspuh,kkk marka,samo sto je motor usteliran čudno pa tako radi dobro a ima sigurno 15000h,još netroši ulje :D

Ovo je traktor koji mi se ubedljivo najvise dopada.

fyd4w7.jpg

A ovde sam prisustvovao istovaranju slame i sena koji stize iz F. Cena je 37F= 100kg , a slama je 21F=100kg

da li ume neko da obajsni kako se steluje plug na onoj tabli sa strane na fendtu 614 lsa turbomatik ?
da li je potrebna hidraullicna gamba ( topling ) za to ili nije ?

Na svakom traktoru se plug isto podešava:
-uzdužna horizontalnost
-poprečna horizontalnost
-zahvat prvog plužnog tela
-što više približiti liniju otpora pluga sa linijom vuče traktora
-što se tiče one table sa strane tu se podešava dubina oranja, brzina dizanja, visina dizanja i ragulacija položaja ili regulacija vuče.
A ova gamba listajući po vikipediji došao sam do dosta interesantnih podataka šta je to
* Gamba, Gabon, port in Gabon
* Gamba County, county in Tibet
* Gamba, California, former town in California
* Viola da gamba, musical instrument
* Gamba Osaka Japanese football team
Da kojim slučajem niste napisali ono u zagradi ja stvarno ne bih znao šta je to i nije potrebna hidraulična gamba. :cao:

Petar123 je napisao(la):
e sad za sta je sta ?

1-regulacija sile vuce 2-regulacija polozaja 3-regulacija brzine spustanja 4-ogranicenje visine podizanja 7-brzo podizanje/spustanje 10-podizanje/spustanje hidraulika (kada je rucica postavljena na poziciju STOP,regulacija sile vuce i polozaja nisu u funkciji)11-ukljucenje/iskljucenje kontrole proklizavanja 12-regulacija dubine rada

Kad spustiš oruđe,obavezno vrati ručicu na STOP,da bi isključio elektro ventil,ovako će non stop raditi pa može doći do neželjenog,pa ondak će biti ::novac:: po džepu

Ako se radi sa orudjem za koje je potrebna regulacija sile vuce npr. plug,ne treba da se vraca u polozaj STOP,jer onda kao sto sam rekao regulacija sile vuce i reg.polozaja nisu u funkciji sto onemogucava pravilan rad hidraulike tokom oranja. :ppozdrav:

Inter Agrar je generalni zastupnik za Fendt-a mozete nazvati pa se raspitati sve sto vas interesuje. 062/786 810 Zeljko Vario menjac imaju sve nove serije Fendt traktora.

fendonja je odlican,nego kolko je ovo siroko sa ovim duplim gumama,za ovo u mom kraju nema sirokih puteva za voziti

Ista je situacija i kod mene u moje selo. Ja bi ga parkirao u sred sela i castio bi sve prolaznike pivom. :ppozdrav:

Nazad
Vrh