Pa ne treba ti. To bi bilo bacanje para. Ja isto mislim da je za taj posao bolje imati 2-3 jeftinija. Citam na nekom slov. forumu da su jako zadovoljni Steyr-om za poslove oko stocne hrane. Ali ni on nije jeftin a nije ni nemac?dragan82 je napisao(la):.....
Kazite vi meni koji meni fendt treba kada ja rakovicu 60 vozim samo 200r.h. godisnje, sve ostale poslove obavljam sa 2x 539. Radim maksimalno 30ha. Zbog posla koji radim ( imam farmu ovaca)uvek veci deo imam pod travama. I dali mi uopste treba fendt ili mogu kupiti i neku drugu marku. Ja sam video da Ford nije tako skup, a pravi ga nemac. Sta vi mislite.
Ali ostaje cinjenica da je Fendt super kvalitet i cena..
Post je spojen: [time]1268130971[/time]
_________________________________________________E bre Paor. Pa mora neko da bude bolji, i neko mora da bude najbolji. Druga stvar je sto smo se slozili da malo kome moze da se isplati.paorpaor je napisao(la):Apsolutno tacno. Samo ga ne bih poredio sa mercedesom,jer ni mecka nije toliko skupa. Svaka cast Fendtu ,ali nemislim da je JD ili Case losiji. Jednostavno puno para po KS i tu nema racunice za postenog poljoprivrednika pa makar i onog sa zapada. Mnogo vise se tamo voze ostali traktori nego Fendt.
Poredjenje sa Mercedesom nije dobro. Niti je Mecka najbolja niti je najskuplja. A ovaj F.izgleda jeste?