Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vecu udobnost bih dobio samo zbog manje buke i reverzera, ali je upitno u kakvom stanju je isti. Pa da bilo je problema, ali u garantnom roku i nista nije placeno. Svako ima svoj izbor, i veruje da je najbolji.Pa vredi uzeti nov tipa Arma i nesto udobnije,kvalitetnije. Čemu svrha kredita i kako kazes ne udobnosti ako se i on kvari i pravi probleme u garatnom roku X puta ?
Pravi ali je ipak mala sansa da prvih 3-4k sati bude vecih kvarova. Saglasan sam sa tobom da traktor 200ka nov je preskup i realno pravice mnogo manje sati od malog traktora, pa je opravdano kupiti polovan ali ne prodavati plug od malog traktora. Nekad ce taj mali plug u traktor zatrebati.Pa vredi uzeti nov tipa Arma i nesto udobnije,kvalitetnije. Čemu svrha kredita i kako kazes ne udobnosti ako se i on kvari i pravi probleme u garatnom roku X puta ?
Mnoge starčice jesu,mnoge nisu.Nov kad bih kupovao nebih ni razmišljao o traktoru koji nema kabinu na amortizerima!Ko se u onom nije vozio nezna šta je udobno...I realno kad okrenes koliko je sva oprema neophodna ? Da li na autu ili trakroru...
Vecinu opreme koju imam na autu bice samo radovanje majstoru. Kao i traktor.
Svugde ima ljudi koji su pedanterija i što se kuće,njiva pa i mašina tiče pa i u Rumuniji ili u Rusiji...takve mašine imaju lepu cenu.
Nažalost mi smo takav narod da prvo i jedino sve,gledamo kroz cenu....
Ko ne plati na ćupriji platiće na mostu.
Inače drugaru Nh star 3-4god sa 1000 i nešto sati izbacuje iz brzine,tako da nemojte se kleti u novo da je bogom dano...Samo novo se krije,staro se kudi...
Ništa ti tu ne dobijaš što ga probaš par dana?!Ko god prodaje mašine(a,pakuje motor ili menjač) ne pakuje ih da stradaju posle 10 ili 30 dana...Traje to još par god dok ne ode...Kod nas ima trgovaca koji iznajmljuju a i prodaju traktor , iznajmis radis i vidis kakav je i kupis , normalno i izbajmljivanje se placa.
Navodno ima oko 150 komada.
Traktor market - Traktor market d.o.o.
TRAKTOR market d.o.o.- Prodaja i najam traktora. Traktor market je poduzeće koje prati potrebe poljoprivrede i uvijek je prvi izbor kod onih koji traže kvalitetu i dobru ponudu. Vidimo se!www.traktor-market.com
Ništa ti tu ne dobijaš što ga probaš par dana?!Ko god prodaje mašine(a,pakuje motor ili menjač) ne pakuje ih da stradaju posle 10 ili 30 dana...Traje to još par god dok ne ode...
To je malo mehanike par amortizera, nije losa ni suspenzija prednje osovine. Na opremu mislim silna elwktronika i dugmici u kabini koji su povezani sa motorom i menjacem koji pre ili kasnije orave probleme.Mnoge starčice jesu,mnoge nisu.Nov kad bih kupovao nebih ni razmišljao o traktoru koji nema kabinu na amortizerima!Ko se u onom nije vozio nezna šta je udobno...