Fendt

Malo spustite loptu , sinhroni ili zupcanici odu kad odu lezajevi , za to sigurno nije kriv trgovac , a za te godine nije cudo da su otisli lezajevi , odu i kod puno mladjih traktora , moguce i zbog ulja da je stvar malo ubrzalo , sigurno stari vlasnik vec kad je planirao zamjenu poceo da stedi na servisiranju traktora.

Пујол и остали пишите цене делова,руке итд... да би имали слику како и шта јер сви ми са полупроизводима тежимо ка производима правим машинама...

Боље да не знаш ,нови делови поручени по типу и каталошком бр.то је убиство.Постоји варијанта преко код ових што их кољу али то је ризик јер не можеш да бираш .Изнесе ти део узми или остави па сад ти гледај шта ћеш.Знам целу причу око набавке и цене делова

A onaj majstor sto je Uros snimao kod njega sto nabavlja iz inostranstva polovne delove ne znam Samo dal je ovde bio snimak

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока

Нисам сигуран, али ми се чини да се у коментарима може наћи и њихов телефон. Можда су навели телефон који се може чути и када се прегледа снимак, али треба погледати цео снимак (не сећам се тачно да ли су саопштили свој телефонски број).

Ima onajntrgovac traktorima i delovima u Leskovcu. Jeste sa stoji oglas za motor iz lamba, ali mozda ga kontaktirati ima li opcije za taj tvoj motor.

Nazad
Vrh