Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema tu sreće zvati djubre i smarati!!!Hoćeš li mu odneti stari blok i da mu malo objasniš koliko te izašla popravka?Da pokrije troškove.To sa kalajem sigurno nije švaba radio.
A sta bi mu ti uradio?Људи не продају у Немачкој тракторе и машине само Немци.Кад купујеш од сељака и већине плацева које Немци држе велике су шансе да купиш и да ти кажу како јесте.А ако налетиш на шиптаре,арапе па и доста трговаца са простора екс Југе огромна је шанса да те зајебу.Нит је Немачка то што је била нити тамо Немци само раде. У мом искуству Арапи су највећа багра и преваранти,ту нема поштеног човјека,не кажем има и наших превараната,мене је зајебао један локални,наш човјек,купио сам неке ствари,међу њима једну ствар за једног члана са форума,и од тог трговца син је требао то само да довезе до мене и да платим превоз,али он је сву робу одвезао кући и распродао.После смо се вијали око тога дуго док нисам извукао камату,ал је поента да је продао нешто што је моје и што сам ја већ неком био обећао као поклон и сад не могу да нађем друго нити да купим кад је све стало.Значи има их свакаквих ал претежно су клошари.Да сам на Пујоловом месту не би му пустио то само тако нема шансе.
Прво покушао нормално да разговарам у сваком случају,после тога све зависи од њега.Знам за доста екстремнијих метода које су људи радили трговцима кад их преваре.Фино га назовеш и кажеш тако и тако и има ли он неко објашњење зашто је то на трактору тако урађено.A sta bi mu ti uradio?
Можда и то,ко зна,дешавало се да плане зграда,ауто,да се поломи нога,да се пљуне под прозор.свашта се дешавало,народ свашта ради кад га зајебу.Један дечко је због растресача за сијено са навареним зупчаницима од стране препродавца том истом сломио карличну кост,знам и за случај цистерне за осоку,која је продата тако вјешто на брзину и по мраку,тако да кад је сутра отворена унутра била трула до бола,кад је рекламирана јер је речено да је као нова и нигде трула продавац се правио луд,док га нису њих 3 затворили унутра на 2 сата.Има свакавих будала,ал не треба допустити да те јајаре направе будалом,јер нису мале паре.кад их будеш искеширао за тако нешто и прејебу те питао бих те дал би му "пљунуо под прозор".Pljunuo pod prozor
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Napravio sam negde oko 400 sati,nisam ja očekivao da kupim nešto što se neće kvariti,ali da stavljaju kalaj u blok motora ti sigurno ne.Pujol, koliko si radnih sati napravio od kupovine do uocavanja kvara. Da li ste mozda gledali cene takvih traktora na zapadu? Sigurno su 10ak hiljada e skuplji nego sto se prodaju kod nas. Ocigledno je taj traktor umesto na otpadu zavrsio u prodaji kod nas. Ne opravdavam prodavca, ali kad kupujes polovno mozes svasta ocekivati.
Zvao sam ga,kune se u decu da ga je tako kupio,i kaže da ga je kupio u nemačkoj od Nemca koji ga je kupio u Francuskoj i da su to Francuzi uradiliПрво покушао нормално да разговарам у сваком случају,после тога све зависи од њега.Знам за доста екстремнијих метода које су људи радили трговцима кад их преваре.Фино га назовеш и кажеш тако и тако и има ли он неко објашњење зашто је то на трактору тако урађено.