Fendt

Kolega putin, sta bi rekao da imas na kamionima jabuke po 500-1000e reklamcije (2500e) je rekord kod drugara. Da sam tsko rwzmisljao vec bi bio na robiji. Realno 90% trgovaca je stoka. Gledas da radis sa dobrim ljudima i bezis od losih. Meni je draze da sam sa porodicom nego da robijam nekog klosara.
Колега Бојчетић овде се не робија за убиство а камо ли за сломљена ребра и сл ствари.Не кажем да је то уреду и да треба тако,али се дешава.Имам искуства кад нисмо успели да наплатим робу од хладњачара после годину дана човек преминуо,остао дужан страшан новац и шта сад.Остала жена и малолетно дете,од кога наплатити.Пропале паре и готово.У послу са камионима,Београд путеви за обилазницу кроз Ресник остали дужни у вредности новог имт,ником ништа,дали у шљунку.Суд се још натеже око тога.Нажалост на овом балкану сви имају такве случајеве као што имаш и ти,ал јбг некад мора и да се не прећути.

Vazno je da ima delova za popravku i da se moze resiti. Nece masina dugo mirovati. Mene kad kvar zadesi, tesim se da je popravka ipak jeftinija nego da placam ratu za novo.

Drugi blok već se stavlja,tako da idemo dalje,samo vreme da posluži da završim oranje imam još oko 40 ha.

Nzm bitno je da si rešio!!! Da radi!!
Jbg polovno svašta se dešava, nekako nije mi žao uložiti u mašinu koja radi!! A u neku što mi stoji ili u auto tu me duša zaboli!!

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Potpuno normalno ,mali masej je kod mene 7 godina(nešto više od 2000 sati),veći 2 godine ..za sada bez problema. Kako će da izgleda plastika posle 2000 sati je pravo pitanje.

Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk

Kod naseg zapadnjaka su nasi majstori stavljali sirove lezajeve radilice, samo da moze nekako da radi. Morali smo novu da kupimo,i komplet nove sklopove itd. A inace je na celom traktoru odrađen remont, od prednje vuče,dynashitfa,menjaca, diffa, bocnih reduktora,kočnica. Prodavac hvalio da je motor nov, a ono posle 150 sati smrdelo.

Ne. Nisu se ni na telefon javljali. Tek kasnije su mi ponudili da dodjem ako me interesuje da uzmem neki zubcanik ako mi treba polovno sa otpada njihovog za moj menjač . Mada to i ne treba očekivati, ipak su to trgovci,svesno su prodali takvu masinu, uzmu novac i briga ih. Sva sreca pa nije crklo u brazdi, ko ce doterati to kući, dok je sve radilo mi smo ga u delove.

Za nov te snage 195ks nisam spreman da izdvojim.
Za te jače je mislim ovaj( polovan) bolji izbor. Dok za manje 80-100ks nov bi uzeo 100%. To i planiramo sledece godine ako bude bilo sve kako treba. Ima da ode stari rus 82 i torpedo za jedan novi traktor.

Red je da se uključi Goran Lukić(IMT znak na nicku),prodavac je iz njegovog mesta!
Inače selo do mene.Moj 311 kupio sam kod Miše u Ubu jer je bio povoljniji nego kod Ratka(sa lošijim gumama) i sve je bilo kako je rekao,svaka čast.
Inače Ratko je prodao dostaaa traktora,nisam imao nikakav posao(kupovina-prodaja)sa njim pa neznam kakav je prodavac.

Zato sam kupio novog kineza od 120 ks a ne polovan traktor. Jeste da placam kredit i da sam imao mnogo udobniji traktoe za te pare da uzmem, ali svako ko je pogledao oglase u austriji i nemackoj video je da je tamo Dobar Polovan traktor 30-40% skuplji nego ovde.

Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока

Ja gledam ponekad 150-160ks. Za NH tm155 treba platiti oko 40k evra da je dobar (znaci da nije unisten spolja a mogu zamisliti motor/menjac sta su radili). Kada se doda prevoz, ostali troskovi dolazimo do 45k min. Isti takav traktor kod nas sam nalazio za 30-35k. Sto govori da nesto nije u redu.

Nazad
Vrh