Fendt

Društvo ima li negde polovni motori za fendta 312,311 konkretno blok motora mi treba,danas je majstor Pantić bio kod mene i ustanovili smo da je blok pukao između hilzni naši prodavci ga ispunili kalajem i tako prodali,majstor se krstio a i ja.

Drug znam da ti je tesko i ne bi da ti stajem na muku ali ovakci kvarovi su razlog zasto sam kupio nov traktor od Erdogana. Sve je super kad je super a kad se pokvari hvatas se za glavu.

Prodavac/uvoznik je definitivno znao u kakvom je stanju motor, tamo je znači uzet vjerovatno na kilogram cijeli traktor. Čisto sumnjam da je negdje vani neko zalivao pukotine kalajem, takva egizbicija može pasti na pamet samo ljudima sa naših prostora i Rusima naravno. Kako god okreneš teška prevara i podvala.

Kupljen je u Makce kod Ratka,ne znam šta da vam kažem ljudi,to je što je,blok sam kupio u Bečeju sad Samo majstor Pantić da to sve sklopi.
Jes hebo majku, ne mogu da se setim mesta a ko da sad vidim oglas! Dva Fendta, lepa, uredna, Makce kod Požarevca jel da? Kuća sa nekom nandžarstom fasadom (ako se dobro sećam), cifra za traktore bila ~16.000.... Na oko pravo dobri traktori!
Ma, dobro je. Našao si deo u Srbiji, nisi lutao po inostranstvu ili čekao da ti neko nabavi, još majstor kad sastavi ima da iiiiideeee! :ppozdrav:

Jes hebo majku, ne mogu da se setim mesta a ko da sad vidim oglas! Dva Fendta, lepa, uredna, Makce kod Požarevca jel da? Kuća sa nekom nandžarstom fasadom (ako se dobro sećam), cifra za traktore bila ~16.000.... Na oko pravo dobri traktori!
Ma, dobro je. Našao si deo u Srbiji, nisi lutao po inostranstvu ili čekao da ti neko nabavi, još majstor kad sastavi ima da iiiiideeee! :ppozdrav:
E bas taj 😠

Nazad
Vrh