Paracinac83
Član
Gde ces ih? Malo ti led barovi? 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bane jel stavljen na kabinu, ili na masku? pošto se ja stalno lomim da kupim za mali traktor, a vidim tvoje iskustvo, koje nisam do sada zapazio da je neko napisao. Koliko je širok?Led bar imam od 55cm i navodno je 126W, i sija odlicno, na traktoru pored njega imam i one kockaste 48W, u odnosu na led bar nisu nizasta, led bar ima rasporedjene diode koje bacaju u daljinu i koje bacaju ispred i sa strane
Aha jeste bas tako@Paracinac88 Evo kod tebe se vidi, 12 dioda sa krajnje leve i desne strane sijaju na blizu a 18 u sredini su za daleko svetlo (ako sam dobro izbrojao)
Tvoj doosta boljes svijetli, a i skuplji je kada se uzima..@Paracinac88 Evo kod tebe se vidi, 12 dioda sa krajnje leve i desne strane sijaju na blizu a 18 u sredini su za daleko svetlo (ako sam dobro izbrojao)
Meni je to doslo uz traktor,ja sam prezadovoljan kako svetliTvoj doosta boljes svijetli, a i skuplji je kada se uzima..