Srđan.Sokol
Član
Kontam da ce svetlost od led bara da preovladava u odnosu na klasicne farove
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Logicno...dobijes neku mesavinu bele i zute svetlosti...cak je i za oci prijatnije za duzi rad nego samo cisto led belo.Jel imao neko kombinaciju klasičnih radnih farova i led bara? Na šta li to liči?
Nemam ovaj problem nigde,a svuda ima led farova.redovno radio radi.Meni smeta ta plava boja led farova, plus nervira jer zuji radio, više volim halogene farove.
Послато са SM-A217F помоћу Тапатока
Ako si odštampao i napravio ovo za Lidl bateriju od 20 V javi to ovde. Imaćeš posla. Ja sam kupac, odmah da se javim.Čime se ja zanimam
Za sada još nisam planirao da prodajem (To je čisto ono radi Testa)Ako si odštampao i napravio ovo za Lidl bateriju od 20 V javi to ovde. Imaćeš posla. Ja sam kupac, odmah da se javim.
Ako budem odlučio da prodajem bićete obavešteni
Počni.Za sada još nisam planirao da prodajem
Dobra ideja. Tvoja orginalno ili pozajmljena? Koja je fora sa displejom? Jedino bih dodao difuzor ako se koristi kao radno svetlo. Mad on i ovako fali na većini reflektora.Čime se ja zanimam
Uzeo sam jedan dan tako Bušilicu i nisam stavio baterija (I tako ja došao na ideju da napravin nešto što će da izgleda kao adapter) a ove Radne farove sam imao višak pa da mi ne skupljaju prašinu i zauzimaju mesto (Ja uvek volim da imam višak pa tako i kupim >Što da imam jedan kada mogu tri <)Dobra ideja. Tvoja orginalno ili pozajmljena? Koja je fora sa displejom? Jedino bih dodao difuzor ako se koristi kao radno svetlo. Mad on i ovako fali na većini reflektora.
Jel se razumes mozda u 3d skeniranje,tj mene zanima npr kod nekog da odnesem neki plasticni deo ,i da mi isto takav deo u do 0.5mm preciznosti naprave drugi ?.Jel to moguce ?.Uzeo sam jedan dan tako Bušilicu i nisam stavio baterija (I tako ja došao na ideju da napravin nešto što će da izgleda kao adapter) a ove Radne farove sam imao višak pa da mi ne skupljaju prašinu i zauzimaju mesto (Ja uvek volim da imam višak pa tako i kupim >Što da imam jedan kada mogu tri