Ksenoni baća.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja bio ubeđen neki fensi led...šta god da, su, ubijaju.. Da, se poplašiš...Ksenoni baća.
Ili ih opiči grana.Imas za 80-100-120 eura radne farove po oglasima,led,xenon ,sta god,ne mora jeftino ima i skupo .Kupili bi mnogi to kad bi znali tacno kako sija ,dugotrajnost itd ,ove po par desetina eura kupis i ako nisi zadovoljan,tj ispadnu lose ,i nije neki novac bacen.Ali da rizikujes sa 200+ eura za 2 fara a ispadnu ne ono sto si zamisljao,ocekivao ,e onda jbg mozes se slikati sa njima .
То је једино што ваља на тим Штајерима, стварно кад попале сва светла као да си на Маракани.Ne znam kakve led lampe dolaze na novim stayer traktorima, al to sija ko vanzemaljci da sleću u atar..
Ovo su širokougaoni farovi, stavio sam dva takva nazad na kabinu zbog prskalice, osvetle kao da radim danju. A napred na kombajn kad sam stavio ceo heder i sve oko njega osvetljeno. Dobri, bar meni.Nesto mi govori da je papreno cim ih nema na oglasima.
Meni se ove svidjaju:https://www.olx.ba/artikal/34896753/led-bar-offroad-lampa-maglenka-14-x-7-x-7-cm/
Gledao sam i bas fino bacaju u sirinu a u daljinu skoro nikako, i gdje bacaju vidis i mrava kako hoda. Mislio sam staviti na kombajn ali sam onda skontao da umjesto par njih mogu kupiti jos 4 po 48w i napraviti mali las vegas i moliti se Bogu da ne rikne akumulator.
Vi bas imate izbora, posebno u xenon srbija. Gledam imaju one elipsaste kao na claas masina, ubijaju kako svijetle.