Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne treba ti cela stop lampa za Zetora, uzmi samo staklo........Narucio sam danas Wesemove farove iz Krokusa, 2470 dinara komad. Pitao i za zadnja stop svetla za Zetor original Češka, 4000 dinara komad.
Traži metalne ako uspeš naći.Plastika se istopi.Gde ima da se kupe adapteri sa r2 na h4? Stigli mi danas farovi za 577 21. Oktobar Zastava pa da i te adaptere nadjem...
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Kako si zadovoljan kvalitetom farova? Ja sam uzeo njihova zadnja svetla i kvalitet je jako loš, kao da su se deca igrala. Loše dihtuju, morao sam ih izolir trakom izlepiti da ne upadaju voda i prasina.Gde ima da se kupe adapteri sa r2 na h4? Stigli mi danas farovi za 577 21. Oktobar Zastava pa da i te adaptere nadjem...
Ma super su. To je budućnost osvetljenja (oko ne izmisle nešto još bolje). Verovatno će sve više da se koriste kao glavno osvetljenje na raznim mestim. Ja planiram na plafon radionice na svaku cev celom dužinom traku. Velika prednost nad sijalicama je što ne prave senku jer izvor svetla nije lokalisanNikako da objavim. Zimus mi ostade komad led trake pa je montirao u traktor i kombajn, ubija kako svetli za komad led trake. One sijalice c10w su zesce sranje, navece ko kandilo svetle.
Gde ima da se kupe adapteri sa r2 na h4? Stigli mi danas farovi za 577 21. Oktobar Zastava pa da i te adaptere nadjem...