daner
Član
Moje su bez kulera, samo je malo veci alu hladnjak iza, nisam hteo sa kulerom nece to na traktoru dugo trcati.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prolem i nedostatk led farova je što je vidljivost po magli, prašini znatno slabija nego kod običnih ili halogenih. Trebalo bi da je taj problem manje izražen na farovim sa nižom temeraturom svetala. Ipak nisam nigde kod ovih farova koji se prodaju kod nas primetio da imaju uznaku za Kelvine.Има ли тих ЛЕД светлећих тела са различитим температурама боје? Она са 6 или 6 и по 'иљада Келвина, која вуку на плаво, ми избијају очи. Постоји ли нешто са до 4 до 4 и по 'иљаде Келвина, неутрално бела, што се каже?
Druškane ne znam kolko će folije rešiti problem. Pogotovo na ovim farovima koji su oko 6500K tj sijaju plavkasto. Kad staviš žutu foliju na plavu diodu dobićeš zelenkastu svetlost. Takodje sa folijom gubiš odredjen broj lumena. Ipak savakako da će malo prigušiti tu belu svetlost. U osatlom verujem da su skoro džaba i lako ih skineš ako ti se nesvidjaju.Ne znam dal bi pomogle folije, npr žuckaste boje, koje se lepe preko farova. Video sam da ima na određenim led sijalicama, biraš boju po Kelvinima, a naknadno mozes foliju prelepiti preko sijalice.
Meni smeta bela svetlost, bole oči. Ubacio sam 2 radna fara, koja sijaju belo, ono je po mraku za oči zlo. Razmišljao se nabaviti te folije, ali nikako da pogledam a kinezi odavno ne šalju.
Jesi me nasmejao... Na više traktora, naravno...Tih 16 farova ide na jedan traktor ili vise?