Farovi i svetlece lampe

Oni su valjda kombinacija spot/flood , koliko sam ja video svi su na ovaj fazon dioda

13d843fccbc0c361e69a2d2c4d8bbdd2.jpg

Unutra spot ,okolo flood ..

Oni su kombinovano, ja sam prezadovoljan kako sija, mnogo bolje od onih cetvrtastih led 48w, imam na traktoru jedna led bar od 120w i dva od 48w led, ne mogu da se porede, led bar mnogo jace sija i na sve strane, i u daljinu i u širinu

I taj na slici ima svetlo za poziciju, taj zut prsten okolo sija.
Planiram skiniti sa traktora one od 48w i ovakve uzeti, negde sam procitao da pise 125w snaga mada to nema veze sa mozgom te snage sto pisu.Ampermetar ne laze.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Oni su kombinovano, ja sam prezadovoljan kako sija, mnogo bolje od onih cetvrtastih led 48w, imam na traktoru jedna led bar od 120w i dva od 48w led, ne mogu da se porede, led bar mnogo jace sija i na sve strane, i u daljinu i u širinu
Kakvi su ti tvoji? I gde ima da se kupi? Ako nije problem uslikaj da vidimo.

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

Samo da dodam nisu ni svi oni cetvrtasti od 48w isti, isti na oko ali neki sijaju duplo jace.
Slucajno mi se zadesio jedan takav ,imam na traktoru 4kom i kupim jos jedan za presu, ne bih preterivao ako bih rekao da taj na presi sija jace od ova 4 , isto izgledaju ali ovaj ubija kako sija.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Iz ciste zajebancije sam na traktor namestio pozadi dve ugradne sijalice od po 7W, trebali nesto sena da zavrsimo u noc pa na brzinu natakario.
Napred na kabini su rumuni po 55W halogenke, znaci ni nadneti na ove dve od po 7W. Sad vise ne mogu da nadjem u oglasu takve.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ali napisao si za one kombinovane farove da si zadovoljan sa njima a ja te pitao za njih gde si nabavio?

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

Nismo se razumeli, ja sam milslio za led bar da je kombinovano svetlo, na pitanje Montoya kako sijaju led barovi

Evo samo led bar upaljen sto mi stigao uz traktor kako svetli
0994b6be8137f89c1a1f91c0f928eca7.jpg

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

I ja sam na jedan namestio te led sa kulerom, dobre su skroz.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh