Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam večeras namontirao četvrtaste na t40.560din komad za te pare i više nego dobro rade.Na kp našao.Planirao sam da na ursus 360 stavim farove na kabinu,moze neko da mi kaze posto sam planirao cetvrtaste,gde ima i koliko su?
Ja sam večeras namontirao četvrtaste na t40.560din komad za te pare i više nego dobro rade.Na kp našao.
Malo su lošije slike..
Послато са SM-G355HN уз помоћ Тапатока
Mani se svidjaju za te pare...Sta je tebi bilo loše na njima?Kvalitet je loš ali rade lepo za sadq
Послато са SM-G355HN уз помоћ Тапатока
I ja sam kupio 4 takva po 370din i 4 pravougaona... za te pare nisu loši ali nisu za visoke pozicije montažeJa sam večeras namontirao četvrtaste na t40.560din komad za te pare i više nego dobro rade.Na kp našao.
Malo su lošije slike..
Ti Vessem farovi nisu uopste losi. Mislim da ih prave Poljaci. Video sam na Kupujem Prodajem kod nekog lika iz Subotice da prodaje izmedju ostalog i te farove. Nisu skupi- oko 1600din/kom a covek ima veliku ponudu farova i stop lampi i reka bih da nije skup. Da li je ko kupovao od njega sta i kakva su iskustva?
A gde ima Hella? I iz koje zemlje Hella dolazi? Da li iz Nemacke, Slovenije(bivsi Saturnus), Turske ili...Za još malo novca kupiš Hella