Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako unutra nije bakar vec kao na slikama niklovani metal onda je i taj sa temu-a.Ima kod nas ko matićev 38e u agroparts
Poslano sa mog 24090RA29G koristeći Tapatalk
Koji traktor je upitanju pošto moraju da se podudaraju konektori (Ili da budžitePozdrav drustvo, da li neko zna gde mogu ovakvu rucicu da nabavim. Svetla, zmigavci,sirena. Jedino slicno sam nasao kod agrotecha al kosta 200 evrica, verujem da mozda moze da se nadje i jeftinije u kvalitetu. Hteo bih ovakvo all in one resenje kod volana.
https://agrotech-shop.rs/rucica-za-migavce-i-svetla-na-traktoru-1042
Pa po ovome što sam pročitao problem je sledećiImam jedan problem oko instalacije. Na traktoru uticnica je ispravna znaci svuda imam struju, sve pozicije. Kada prikljucim uticnicu sa rasipaca ima samo pozicija pozadi. Rastavio sam spoj kablova i krenuo redom. Nista drugo osim pozicije nisam dobio. Na kablu od rasipaca imam struje pali se probna lampa, kada stavim buksnu za recimo stop svetlo ili zmigavac nista se ne desava. A ako pritisnem kocnicu izgubi se i pozicija i onda ni ona ne svetli. Da li neko zna mozda sta zeza tu?
Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Temu...Pozdrav drustvo, da li neko zna gde mogu ovakvu rucicu da nabavim. Svetla, zmigavci,sirena. Jedino slicno sam nasao kod agrotecha al kosta 200 evrica, verujem da mozda moze da se nadje i jeftinije u kvalitetu. Hteo bih ovakvo all in one resenje kod volana.
https://agrotech-shop.rs/rucica-za-migavce-i-svetla-na-traktoru-1042
Ako imate unimer ispitajte sam kabl da li provodi ili ne (Test kontinuiteta).Kontakti su dobri. Rastavio sam kabal od uticnice rasipaca, proverio na traktoru uticnicu. Masa rasipaca je na kutiju gde su sijalice ali nije oksidiralo. Jedina mi sunja onda da je zica mase u kablu negde u prekidu.
Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
).
problem je u samoj masi.