sinisa1979
Član
Mislim da kod nas prolazi led ako ima homologaciju. Još ih nisam nigde stavljao jer su mi lampe obične Hella, Saturnus, Wesem koje poprilično dobro sijaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@Petar97 je lepo obljasnio (1.5mm²).Koliko presek kabla je dovoljan za elektroinstalaciju na imt-?, mislim na svetla, migavce itd...
Ne bi trebalo nafta da mu škodi. WD-40 ne oštećuje ništa provereno i može i za osetljiviju elektroniku.Cime oprati imt 542 anlaser iznutra? slabo vrti, otvorim ga a on mastan od ulja unutra uzas.
Automat verovatnouzeo sam nove cetkice i caure pa cu videti, ove nisu potrosene 3-4mm u odnosu na nove.
zavrti pola kruga pa stane, pa prekinem kontakt dva tri puta tako dok ne zavrti normalno i upali.
Za sam početak proverite vi Bendiks pa Automat.uzeo sam nove cetkice i caure pa cu videti, ove nisu potrosene 3-4mm u odnosu na nove.
zavrti pola kruga pa stane, pa prekinem kontakt dva tri puta tako dok ne zavrti normalno i upali.
Можда се нека четкица заглавила, чауре свакако замени, ако су се појеле, ротор додирне статор и поремети магнетно поље. Можда је и ротор цркао .uzeo sam nove cetkice i caure pa cu videti, ove nisu potrosene 3-4mm u odnosu na nove.