Znam taman koliko mi treba a za ono sto ne znam ja uvek pitam one za koje sam siguran da znaju.Pavle jel se razumete u struju ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znam taman koliko mi treba a za ono sto ne znam ja uvek pitam one za koje sam siguran da znaju.Pavle jel se razumete u struju ?
Odes na otpad i pocupas releje sa sve kablovima i dzekovima(brzim spojnicama).A gotove brze spojnice jel zna tko gdje ima za kupiti? Hrvatska mislim, za releje, za prednja svjetla kao imt sto ima original?
Na pijaci od tezge do tezge dok ne ubodes,nisam ni znao da postoji 2 tipa dok mi nije cika Danger rekao i onda je krenula potraga prvo po prodavnicama,da bih nasao na pijaci.Ja nisam uspeo naći klemice (buksne) koje imaju onaj jezičak da ne ispadaju iz plastičnih spojnica ili podnožja releja i sl.
ima li to gde?
Ima i kod nas mensingani i limenih al nema sa osiguračemMa mora da ima negde... Kod nas moz' da biras 'oces mesingane ili metalne?