Srđan01 (Offline)
Član
Ne kapiram gde je četvrti kontakt za proveru ispravnosti?
Sent from my 5024D using Tapatalk
Ispitivanje reglera alternatora
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne kapiram gde je četvrti kontakt za proveru ispravnosti?
Nema potrebe ništa da razlemljujete (Mislim konkretno na četkice)Znači da ih raznitujem pa možda i nađem nešto slično ovom sa slike.
Ne treba nikakva plastika da se otvara da se zamene cetkiceНов реглер не ради, не гаси сијалицу. Пробао сам стари да отворим како бих заменио четкице, али је пластика крта и ломи се, не вреди поправљати га.
Скидам све и носим код електричара. Код њега се чека најмање 10 дана...
Послато са DN2103 помоћу Тапатока
Srdjane još jedno (tj dva) pitanje u vezi ovakvog testiranja.Nema potrebe ništa da razlemljujete (Mislim konkretno na četkice)
Nosi dole u ul. Cara Lazara kod Ivana da ti to namesti i ispita.Znas gde je ?Нов реглер не ради, не гаси сијалицу. Пробао сам стари да отворим како бих заменио четкице, али је пластика крта и ломи се, не вреди поправљати га.
Скидам све и носим код електричара. Код њега се чека најмање 10 дана...
Kada vadite četkice trebate da odlemite središnji deo ne da čupate (Kada odlemite četkica će sama da iskoči zbog opruge)Пукла је кад сам покушао да скинем држач четкица. Нисам баш био стрпљив и не знам тачно како је требало да га скинем, превише силе, али пластика јесте била крта.
1. Da upravo takoSrdjane još jedno (tj dva) pitanje u vezi ovakvog testiranja.
Regler iz mog prethodnog posta može da se testira onako kako sam pitao tj stavljanjem + i - kontakta na jednu tj. drugu četkicu. Pertpstavljam da je polaritet bitan? Na koju četkicu ide + a na koju - ?
Drugo pitanje je u vezi sijalice. Da li ona mora da bude tačno odredjene snage tj. koliko weć W veče poziciona sijalica ili je moguće odraditi test i sa sijalicom nešto veće snage?