Velimir
Član
Милоше, не можеш базирати економску оправданост са тим субвенцијама, једноставно данас је тако а сутра није, како дуне овим паразитима што су нас узјахали. Ако ти се држање оваца уклапа и без субвенција само напред а ако се уклапа само уз помоћ субвенција онда ником не би препоручио да се тиме бави.I dalje niko da kaze i pomene brojke kako se uklapa subvencija od 4000 po grlu u ovcarstvo i da li je opravdano sto zagovaram drzanje umaticenih grla?
Пази овако, ако већ толико помињеш те субвенције, узмеш неке уматичене аутохтоне сорте оваца мањег формата. Две те ти неће појести више хране од једног виртаћа. Дакле потрошиће мање а добијаћеш осам иљадарки а за виртаћа 4, и успут даће ти више јагњади.
А што се тиче овога поста:
"da me neko ne shvati kao zaludjenika za W,evo verujte mi da mi je krivo sto nasa domaca ovca nije priznata i sto nije umaticena,znaci to kod nas smatram za veliku nepravdu ovcarstva i greh ove drzave i njenih institucija,da nije tako ne bi smeo da se zakunem da to ne bi bila sada ovca koju bi gajio,ovako je izbor pao na W,znaci greh cist od drzave,a najvise me cude ljudi koji su u struci i ljudi na fakultetima i naucnim ustanovama i smatram ih mozda jos vecim krivcima,i naravno Majilovac da ima jos rasa i svako ko kaze da je njegova najbolja nije bas covek za razgovor,prosto svaka rasa ima svoje prednosti i mane,a ovcari imaju samo jednu,odbojnost za sticanje novih znanja. "
овде си био тотално неискрен јер не верујем да си био необавештен.