Ima tu istine. Baš danas se vozim sa kumom za BG i pored auto-puta 5-6 ljudi čiste svo to smeće koje se zimus pobacalo kroz prozore auta. Očišćena deonica je bila prosto odmor za oči ali koliko će potrajati? Baš smo i nas dvojica pričali na tu temu i on kaže kako nikad ne bi bacio ništa na tako čistu površinu ali kad svi bacaju baci i on. Pa ako su drugi stoka zašto moraš biti i ti? Toliko o tome kako okolina može da utiče na čoveka.
Ali ja ne mogu da se otrgnem utisku kako je nama u Srbiji uvek neko drugi kriv za sve. Svi su krivi samo mi lično nismo nikada. Svi znamo više o fudbalu od selektora, znamo kako se vodi država i spoljnja politika, kako je trebalo izvršiti privatizaciju.... Na sva krupna pitanja imamo odgovor pa zato nemamo vremena da vodimo računa gde da bacimo smeće.
Ali ja ne mogu da se otrgnem utisku kako je nama u Srbiji uvek neko drugi kriv za sve. Svi su krivi samo mi lično nismo nikada. Svi znamo više o fudbalu od selektora, znamo kako se vodi država i spoljnja politika, kako je trebalo izvršiti privatizaciju.... Na sva krupna pitanja imamo odgovor pa zato nemamo vremena da vodimo računa gde da bacimo smeće.