Jonel
Član
I to je za ljudeSad smo fraće na začenju za isplatu obojica![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I to je za ljudeSad smo fraće na začenju za isplatu obojica![]()
isti problem i kod mene,pozvao sam,receno mi je da mora da stoji tacan kad je dato u zakup i do kad,npr. daje se u zakup od 25.03.2025. do 25.03.2030. ..a to kao da se daje na xy godina ne moze tako.mora tacno..resenje je :sa vlasnikom aneks ugovor,ili opet isti ugovor prepravljen sa tacnim datumima zakupa..Pa i kod mene 37 dana 10 parcela na verifikaciji 9 prosle 1 nije
Zvao sam i rekao sam de je njihova greska da pogledaju opet ugovor da lepo pise kad je ugovor pravljen kod notara i u ugovoru pise na 10 godina. ima 10 parcela u ugovoru 9 su prosle verifikaciju a jedna nije , ali lepo me gospodja ili gospodjica atkacila sa prijatan dan vam zelim.
bas cudno ,ja sam prosle godine pravio ugovor i ne pise tacan datum samo period i nisam imao problema:isti problem i kod mene,pozvao sam,receno mi je da mora da stoji tacan kad je dato u zakup i do kad,npr. daje se u zakup od 25.03.2025. do 25.03.2030. ..a to kao da se daje na xy godina ne moze tako.mora tacno..resenje je :sa vlasnikom aneks ugovor,ili opet isti ugovor prepravljen sa tacnim datumima zakupa..
A gde piše da mora da stoji datum isteka? Preko 50 ugovora sam ubacio gde ima samo datum sačinjavanja ugovora i rok koji važi i sve je prošlo. Doduše još jedan je na čekanju i čekam verifikaciju...isti problem i kod mene,pozvao sam,receno mi je da mora da stoji tacan kad je dato u zakup i do kad,npr. daje se u zakup od 25.03.2025. do 25.03.2030. ..a to kao da se daje na xy godina ne moze tako.mora tacno..resenje je :sa vlasnikom aneks ugovor,ili opet isti ugovor prepravljen sa tacnim datumima zakupa..
Pa ne menja se broj racuna, samo broj kartice. Ne treba nista da menjate u eagraru.sta da radim ? gazdinstvo obnovljeno, dat zahtev za subvencije ali mi stigla poruka od banke da mora da se menja kartica.
Zamenio sam karticu , da li sada moram da ispravljam u e-agraru podatke za broj racuna banke ?
Ako je nov broj tekućeg računa onda morate da menjate podatke u eRPG, ako je tekući ostao isti onda ne treba ništa da menjate.sta da radim ? gazdinstvo obnovljeno, dat zahtev za subvencije ali mi stigla poruka od banke da mora da se menja kartica.
Zamenio sam karticu , da li sada moram da ispravljam u e-agraru podatke za broj racuna banke ?
Ne znam stvarno,do sad sam i ja ubacivao tako,i sve je proslA gde piše da mora da stoji datum isteka? Preko 50 ugovora sam ubacio gde ima samo datum sačinjavanja ugovora i rok koji važi i sve je prošlo. Doduše još jedan je na čekanju i čekam verifikaciju...
.Ebu nas na sve strane gde god stignu...
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Kod mene nije par ugovora nego jedan ugovor sa 10 parcela, 9 parcela prosle verifikaciju a jedna nije to meni nije jasno.Ne znam stvarno,do sad sam i ja ubacivao tako,i sve je proslve godine sto sam ubacio par ugovora nece.Zvao sam i tako mi rekli.Drugaru sam ubacivao iste takve ugovore njemu je proslo sve..
To je do njih,zavisi ko proverava,nije ista osoba,pa kod nekog mora datum od do.a kod nekog moze i na period od 10godina,opet sam zvao,i sad druga osoba je bila,i moze da pise na period od 10godina ,ne mora striktno od do...Kod mene nije par ugovora nego jedan ugovor sa 10 parcela, 9 parcela prosle verifikaciju a jedna nije to meni nije jasno.
Ma sve je to ok sa time nije greska u ugovoru nego kao sto rece Zeljko321 zavisi ko proverava, meni je rekla da ne vidi datum trajanja ugovora znaci od do, rekla da moram aneks ugovor ili drugi ugovor sa datumom fiksno od do. Zasto nisu onda sve parcele iz ugovora odbacili po tom problemu nego samo jednu parcelu, to meni nije jasno.@Jonel
Proveri ugovor i parcele da nije problem do KO ( katastarska opstina ) pogresno upisano ugovoru.