E-Agrar

Da li može kod ubacivanja novih parcela samo ugovor i izvod iz katastra?
Do sad sam uvek ubacivao to+ličnu kartu zakupodavca.Juče sam napravio propust kad sam radio ugovor ,nisam uzeo lk zakupodavca.
Ja sam ove godine uneo preko 60 parcela,nigde nisam unosio licnu kartu. Kad pravim ugovor,obavezno unosim jmbg od zakupodavca i to je to.

Ljudi od kojih radim zemlju u zakup su kupili jos 3 jutra zemlje i ja sam preuzeo i to da radim.
Sad treba da napravimo ugovor ali zemlja u ekatastru jos nije prebacena na njihova imena advokat mi je rekao da ce vrv biti prebaceno do 25.3 zvao ih je tamo sve je regularno.Ee sad da li postoji opcija da ja tu zemlju prijavim na osnovu kupoprodajnog ugovora ako ne bude prebacena do 25.3.
Hvala unapred

Dali još nekome novoubačene parcele čekaju na verifikaciju već mesec dana?

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Meni su juče prošle verifikaciju ,ali danas imam problem sa promenom kulture na parcelama u vlasništvu člana gazdinstva.

Da li može kod ubacivanja novih parcela samo ugovor i izvod iz katastra?
Do sad sam uvek ubacivao to+ličnu kartu zakupodavca.Juče sam napravio propust kad sam radio ugovor ,nisam uzeo lk zakupodavca.
Naravno da može (Čak štaviše samo to i treba)​

Što se lične karte tiče nema potrebe pošto već stavljate njegov JMBG (To je sasvim dovoljno) ali nema nikakve greške ako stavite očitanu ili skeniranu Ličnu kartu.

Ljudi od kojih radim zemlju u zakup su kupili jos 3 jutra zemlje i ja sam preuzeo i to da radim.
Sad treba da napravimo ugovor ali zemlja u ekatastru jos nije prebacena na njihova imena advokat mi je rekao da ce vrv biti prebaceno do 25.3 zvao ih je tamo sve je regularno.Ee sad da li postoji opcija da ja tu zemlju prijavim na osnovu kupoprodajnog ugovora ako ne bude prebacena do 25.3.
Hvala unapred
Pošto se radi o Zakupu sve dok zvanično parcele ne pređu na vlasnika ne možete da dodajte parcele na vaš eRPG (Treba vam Ugovor).

Ne postoji drugi nači da parcele registrujete na vaše gazdinstvo.

Hvala unapred
Ja imam isti slučaj. Duže od godinu i 4 meseca čekam i još nije prešlo u katastru na novog vlasnika. Čekam ili da predje na njega ili da izadje konačno ona izjava da mogu da prijavim i to...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Imam jednu parcelu u zakupu ali nema pod broj ( ono / ), ali u katastru je podeljena otprilike po pola na prvi deo 2 klasa zemljišta i drugi deo 3 klasa zemljišta. Da li kad prijavljujem da posebno prijavim jedan deo i taj izvod iz katastra i posebno drugi deo sa drugim izvodom ili da prijavim zajedno a priložim oba izvoda?

Imam jednu parcelu u zakupu ali nema pod broj ( ono / ), ali u katastru je podeljena otprilike po pola na prvi deo 2 klasa zemljišta i drugi deo 3 klasa zemljišta. Da li kad prijavljujem da posebno prijavim jedan deo i taj izvod iz katastra i posebno drugi deo sa drugim izvodom ili da prijavim zajedno a priložim oba izvoda?
Pogledajte Privatnu Prepisku.

Kupio sam dizel još 26. februara ali se račun još nije pojavio na e agraru. Da li su ukinuli refakciju ili šta je u pitanju?

Nazad
Vrh