Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Svima tako. Otkvitava se kolicina na agro...Ali su mi zato uredno skinuli sa dozvoljene količine na agro kartici
Jbt, a meni stoji žuto već više od mesec dana. Zvao ih šta je problem, kažu da budem strpljiv javiće ako ima problema......Ja juče prijavio tri parcele i dve danas prošle verifikaciju a jedna još stoji žuto. Nisam očekivao da će tako brzo biti.
Obriši pa je opet ubaci.Pitanje za Srđana , imam ugovor sa vlasnikom 1/1, 10 parcela ,9 parcela proslo verifikaciju a jedna nije zbog datuma trajanja ugovora, Naslov ugovora glasi : Ugovor o davanju poljoprivrednog zemljista u zakup na 10 godina, zakljucen dana: 03.10.2024. znaci da ugovor vazi do 03.10.2034 tako sam i pisao u eAgraru u Trajanje zakupa , a oni- one kazu da ne vide rok trajanja zakupa. Sta raditi dalje po tom pitanju ? Sve 10 parcela su na jedan ugovor 9 prosle verifikaciju a jedna nije.
Čudan neki problem, pozovite 0800 106 107 i zamolite ih da malo bolje pogledaju priloženi Ugovor pošto je greška sa njihove strane a ne vaše (Barem tako kažete).Pitanje za Srđana , imam ugovor sa vlasnikom 1/1, 10 parcela ,9 parcela proslo verifikaciju a jedna nije zbog datuma trajanja ugovora, Naslov ugovora glasi : Ugovor o davanju poljoprivrednog zemljista u zakup na 10 godina, zakljucen dana: 03.10.2024. znaci da ugovor vazi do 03.10.2034 tako sam i pisao u eAgraru u Trajanje zakupa , a oni- one kazu da ne vide rok trajanja zakupa. Sta raditi dalje po tom pitanju ? Sve 10 parcela su na jedan ugovor 9 prosle verifikaciju a jedna nije.
Zvao sam i rekao sam de je njihova greska da pogledaju opet ugovor da lepo pise kad je ugovor pravljen kod notara i u ugovoru pise na 10 godina. ima 10 parcela u ugovoru 9 su prosle verifikaciju a jedna nije , ali lepo me gospodja ili gospodjica atkacila sa prijatan dan vam zelim.Čudan neki problem, pozovite 0800 106 107 i zamolite ih da malo bolje pogledaju priloženi Ugovor pošto je greška sa njihove strane a ne vaše (Barem tako kažete).
Možete vi da obrišete tu istu parcelu ali problem će biti isti (Baš zbog toga vam kažem da pozovete 0800 106 107 i zamolite ih da malo bolje pogledaju priloženi Ugovor pošto je greška sa njihove strane a ne vaše (Barem tako kažete)).
Stvarno ne znam šta da vam kažem (Pozovite ponovo ali nekako ih zamolite na lepši način).Pa i kod mene 37 dana 10 parcela na verifikaciji 9 prosle 1 nije
Zvao sam i rekao sam de je njihova greska da pogledaju opet ugovor da lepo pise kad je ugovor pravljen kod notara i u ugovoru pise na 10 godina. ima 10 parcela u ugovoru 9 su prosle verifikaciju a jedna nije , ali lepo me gospodja ili gospodjica atkacila sa prijatan dan vam zelim.
ŠtetaJedino da im adnesem cvece ispred nosa , al nece ni to da upali . Obrisao sam parcelu THE END.
Hvala SrkiŠteta, onda morate Izmeniti i podneti zahtev na ePodsticaji.
Sad smo fraće na začenju za isplatu obojicaHvala Srki, to sam i uradio.