E-Agrar

Srdjane da li imas neku informaciju oko ovog da se ljudima na pumpama prikazuje manje goriva nego sto im je prihvaceno u eagraru??

Izgleda da kad izmeniš zahtev u epodsticajima definitivno ideš na kraj kolone... Predao za hektare 4.2. Izmenio zahtev pre 7 dana, i dalje stoji izmenjen...

Послато са SM-A546E помоћу Тапатока
i ja sam isto tako.
Isto predao 4.02 izmenio sam ga je mi dva puta bila ubacena ista parcela koja mi je u vlasnistvu a pre 10 dana bio mi zahtev u radu i ja ih pozvao i po njihovim instrukcijama to radio i eto i dan danas stoji mi izmenjen.

Razlog odbitka vam je naveden

1. Na vaš email koji je zaveden u vaš eRPG
  2. U vaše eSanduče na eUparava nalogu
  3. Na samoj parceli kada kliknete na nju imate crveno sa belim slovima
  4. Na 0800 106 107

Znači da imate problem

Budimo u kontaktu
(Skrolujte skroz dole dok ne dođete do navedenog): eAgrar

Pozovite 0800 106 107 ili pošaljite poruku na sledeće majl adrese:

office@minpolj.gov.rs
uap.callcentar@minpolj.gov.rs
uap.kontaktcentar@minpolj.gov.rs

Ovo ste sve imali u ovoj temi

Strana-10.jpg
I moj zahtev je već dve nedelje ili duže u radu..jedino što znam je da sam menjao zahtev/dodao parcelu koju su mi odobrili u međuvremenu.

@Srđan01,
1. Nema nista
2. Tu su prihvaćene poruke kad sam obnovio gaz. bez tih parcela
3. Nema toga osim zuri krug sa "i"
4. Operateri su bili stalno zauzeti

@Srđan01
U vezi zehteva koji je "u radu"
Pisao sam im email i brzo mi odgovorili.
Problem je 1 parcela koja nije bila upisana kako treba. Ja sam tu parcelu izbrisao skroz pa cu kasnije da popravim i ubacim.
Jel sad mora u e podsticaj da idem na " izmena zahteva" ?

@Srđan01
U vezi zehteva koji je "u radu"
Pisao sam im email i brzo mi odgovorili.
Problem je 1 parcela koja nije bila upisana kako treba. Ja sam tu parcelu izbrisao skroz pa cu kasnije da popravim i ubacim.
Jel sad mora u e podsticaj da idem na " izmena zahteva" ?
Da naravno treba da Izmenite podneti zahtev na ePodsticaji.

Poslednja izmena:
Odgovorili su mi da se na jednoj parceli ne slaže površina, i stvarno nisam dobro upisao. E sada kako da je izmenim, da li moram da uklonim parcelu i ponovo dodam, a već je u zahtevu. Parcela je u zakupu, da li bi onda opet čekao verifikaciju?
Da morate da Obrišete tu Parcelu pa da je ponovo dodate.
Parcela je u zakupu, da li bi onda opet čekao verifikaciju?
Sam sistem pamti šta je ubačeno u eRPG ali se uglavnom desi da parcela ponovo ide na Verifikaciju.

Sada vam je omogućeno da podnesete zahtev i sa parcelama koje čekaju verifikaciju (Samo je bitno da navedete biljnu kulturu da bi se u opšte pojavila na ePodsticaji).

Slucajno sam obriso jednu parcelu, ugovor od ranije, istice zakup 2024. Da li ima neka mogucnost da se obnovi tj povrati?

Slucajno sam obriso jednu parcelu, ugovor od ranije, istice zakup 2024. Da li ima neka mogucnost da se obnovi tj povrati?
Do kada vam tačno važi Ugovor ?

Idete na "Dodaj parcelu nosioca" U zakupu od fizičkog lica i ponovo isti Ugovor i Izvod priložite (Sam sistem pamti šta je ubačeno u eRPG ali se uglavnom desi da parcela ponovo ide na Verifikaciju).

Pošto ste menjali nešto u vaš eRPG u obavezi ste da menjate podneti zahtev na ePodsticaji (Samo će vam kočiti isplatu). Sada vam je omogućeno da podnesete zahtev i sa parcelama koje čekaju verifikaciju (Samo je bitno da navedete biljnu kulturu da bi se u opšte pojavila na ePodsticaji).

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh