Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To jos nemozeDa li sad mogu da se uvedu u eAgrar parcele bez ugovora o zakupu? Ako mogu kako to ide, gde se uvacuju?
Izgleda da kad izmeniš zahtev u epodsticajima definitivno ideš na kraj kolone... Predao za hektare 4.2. Izmenio zahtev pre 7 dana, i dalje stoji izmenjen...
Послато са SM-A546E помоћу Тапатока
Da li sad mogu da se uvedu u eAgrar parcele bez ugovora o zakupu? Ako mogu kako to ide, gde se uvacuju?
Hvala Vam puno! Šta mislite hoću li bar moći da podnesem regres za gorivo na te parcele?Lepo vam je rekao @coci064 pa ga poslušajte, to vam je moj savet.
1. Ako podnesete Podnesak za odustajanje od Subvencija (To je to možete da zaboravite na )
2. Ako rešenje odbijete (To je to možete da zaboravite na )
3. Kada je zahtev Prihvaćen (Nemate više mogućnosti da Izmenite već podneti Zahtev). Kada je zahtev Prihvaćen onda vam se šalje Rešenje o Usvajanju.
Možete da probate da podnesete Podnesak ali stavite Ostalo i onda napišete Molbu (Malo opširnu) >Lično od toga nema ništa ali kako god želite< Inače možete da pozovete 0800 106 107 pa da se posavetujete.
Po svemu ovome što sam vam napisao Subvencije za te nove parcele možete da dobijete tek sledeće godine.
Sve što je Verifikovano od parcela na vaš eRPG upada u Regres.Hvala Vam puno! Šta mislite hoću li bar moći da podnesem regres za gorivo na te parcele?
Pre svega da li ste obnovili gazdinstvo i da li ste podneli zahtev za Subvencije ?Pre tri dana aktivirana NIS agrokartica u vidu aplikacije.Danas na pumpi nisam mogao da ostvarim popust.Kazu u NISu ne vide se hektari,treba E Agrar to da azurira.Da li neko zna kako se to radi?
Izmenu zahteva sam uradio dok još nije važilo ovo da mogu i parcele koje još čekaju verifikaciju. Tako da sam izmenuo zahtev tek kad su sve parcele bile verifikovane. I od tad je prošlo 7 dana i dalje stoji status izmenjen....Vaš predmet pod brojem xxxxxxxxx 2024 xxxxx xxx xxx xxx xxx neće još promeniti status (iz Izmenjen u Prihvaćen)RazlogNije još završen proces Verifikacije novih parcela što ste dodali (14.03.2024.)
Za sada još ne (Kada se bude pojavila Izjava biće objavljeno ovde svakako budite bez brige).
Izmenu zahteva sam uradio dok još nije važilo ovo da mogu i parcele koje još čekaju verifikaciju. Tako da sam izmenuo zahtev tek kad su sve parcele bile verifikovane. I od tad je prošlo 7 dana i dalje stoji status izmenjen....
Da obično bude Isplata taj dan (A može da se desi za dva dana).Od trenutka kada sam odustao od žalbe, je l posle toga kreće isplata?
Ako je sve sa zahtevom i ako nemate neke greške (Sa Parcelama ili Životinjama) u eRPG status će biti prebačen u Prihvaćen (Čim dođe na red a sada to ide brzo).Ovo je drugo gazdinstvo u pitanju...
Koliko dugo si čekao na aktiviranje? Aplikaciju i zahtev si podneo na pumpi i čekao ili si zvao kol NIS-ov centar da poguraju aktiviranje?Pre tri dana aktivirana NIS agrokartica u vidu aplikacije.Danas na pumpi nisam mogao da ostvarim popust.Kazu u NISu ne vide se hektari,treba E Agrar to da azurira.Da li neko zna kako se to radi?
Jesili ti nekad sipao tu kolicinu na pumpi ili nas ovde za...as?Nemoze se nasuti 5000 na jedan racun!Na lukoilu nema po 179,ima samo ecto dizel po ceni od oko 195Sta se desava ako sada idem i sipam prvo recimo na lukoil 5000litara pa onda nastavim na nis?
Ja sam čekao nekih mislim 2-3 meseca. Inače kartice više ne daju. Samo ti aktiviraju aplikaciju.Koliko dugo si čekao na aktiviranje? Aplikaciju i zahtev si podneo na pumpi i čekao ili si zvao kol NIS-ov centar da poguraju aktiviranje?
Obično se dobije u roku od par dana. Meni je kod ćaleta odma sutradan prebacilo status iz "prihvaćen" u "poslat na isplatu". Sad je tako već 3 dana. Trbalo bi da predje u "plaćen" kad uplate.Od trenutka kada sam odustao od žalbe, je l posle toga kreće isplata?
Pogledajte da slučajno niste dobili "Imate mogućnost da se odreknete od prava na žalbu na doneto rešenje koji ste pritom prihvatili u eSanduče (Ako niste dobićete sigurno od sledeće nedelje)".Obično se dobije u roku od par dana. Meni je kod ćaleta odma sutradan prebacilo status iz "prihvaćen" u "poslat na isplatu". Sad je tako već 3 dana. Trbalo bi da predje u "plaćen" kad uplate.
Mislim da je cena 191 din na Lukoil pumpi, za evro dizel..Jesili ti nekad sipao tu kolicinu na pumpi ili nas ovde za...as?Nemoze se nasuti 5000 na jedan racun!Na lukoilu nema po 179,ima samo ecto dizel po ceni od oko 195
Znam da je za novopečene na aplikaciju... Jbg, dosad sam uzimao na moju karticu i za ćaleta i za mene. Da je tako ostalo ne bi bio problem.Ja sam čekao nekih mislim 2-3 meseca. Inače kartice više ne daju. Samo ti aktiviraju aplikaciju.