E-Agrar

Pre tri dana aktivirana NIS agrokartica u vidu aplikacije.Danas na pumpi nisam mogao da ostvarim popust.Kazu u NISu ne vide se hektari,treba E Agrar to da azurira.Da li neko zna kako se to radi?

Izgleda da kad izmeniš zahtev u epodsticajima definitivno ideš na kraj kolone... Predao za hektare 4.2. Izmenio zahtev pre 7 dana, i dalje stoji izmenjen...

Послато са SM-A546E помоћу Тапатока
Vaš predmet pod brojem xxxxxxxxx 2024 xxxxx xxx xxx xxx xxx neće još promeniti status (iz Izmenjen u Prihvaćen)​

Razlog

Nije još završen proces Verifikacije novih parcela što ste dodali (14.03.2024.)​
Da li sad mogu da se uvedu u eAgrar parcele bez ugovora o zakupu? Ako mogu kako to ide, gde se uvacuju?
Za sada još ne (Kada se bude pojavila Izjava biće objavljeno ovde svakako budite bez brige).

Lepo vam je rekao @coci064 pa ga poslušajte, to vam je moj savet.

1. Ako podnesete Podnesak za odustajanje od Subvencija (To je to možete da zaboravite na ::novac:: )

2. Ako rešenje odbijete (To je to možete da zaboravite na ::novac::)

3. Kada je zahtev Prihvaćen (Nemate više mogućnosti da Izmenite već podneti Zahtev). Kada je zahtev Prihvaćen onda vam se šalje Rešenje o Usvajanju.

Možete da probate da podnesete Podnesak ali stavite Ostalo i onda napišete Molbu (Malo opširnu) >Lično od toga nema ništa ali kako god želite< Inače možete da pozovete 0800 106 107 pa da se posavetujete.

Po svemu ovome što sam vam napisao Subvencije za te nove parcele možete da dobijete tek sledeće godine.

Hvala Vam puno! Šta mislite hoću li bar moći da podnesem regres za gorivo na te parcele?

Pre tri dana aktivirana NIS agrokartica u vidu aplikacije.Danas na pumpi nisam mogao da ostvarim popust.Kazu u NISu ne vide se hektari,treba E Agrar to da azurira.Da li neko zna kako se to radi?
Pre svega da li ste obnovili gazdinstvo i da li ste podneli zahtev za Subvencije ?

Treba par dana da prođe da se sve ažurira is sistema eAgrar. Od sledeće nedelje probajte ponovo da kupite sa Agro karticom pa ako opet bude problema pozovite 0800 106 107.

Vaš predmet pod brojem xxxxxxxxx 2024 xxxxx xxx xxx xxx xxx neće još promeniti status (iz Izmenjen u Prihvaćen)​

Razlog

Nije još završen proces Verifikacije novih parcela što ste dodali (14.03.2024.)

Za sada još ne (Kada se bude pojavila Izjava biće objavljeno ovde svakako budite bez brige).
Izmenu zahteva sam uradio dok još nije važilo ovo da mogu i parcele koje još čekaju verifikaciju. Tako da sam izmenuo zahtev tek kad su sve parcele bile verifikovane. I od tad je prošlo 7 dana i dalje stoji status izmenjen....

Izmenu zahteva sam uradio dok još nije važilo ovo da mogu i parcele koje još čekaju verifikaciju. Tako da sam izmenuo zahtev tek kad su sve parcele bile verifikovane. I od tad je prošlo 7 dana i dalje stoji status izmenjen....

Ako je sve 👍sa zahtevom biće prebačan status u Prihvaćan nemojte da brinete.

Ovo je drugo gazdinstvo u pitanju...

Koliko dugo si čekao na aktiviranje? Aplikaciju i zahtev si podneo na pumpi i čekao ili si zvao kol NIS-ov centar da poguraju aktiviranje?

Koliko dugo si čekao na aktiviranje? Aplikaciju i zahtev si podneo na pumpi i čekao ili si zvao kol NIS-ov centar da poguraju aktiviranje?
Ja sam čekao nekih mislim 2-3 meseca. Inače kartice više ne daju. Samo ti aktiviraju aplikaciju.
Od trenutka kada sam odustao od žalbe, je l posle toga kreće isplata?
Obično se dobije u roku od par dana. Meni je kod ćaleta odma sutradan prebacilo status iz "prihvaćen" u "poslat na isplatu". Sad je tako već 3 dana. Trbalo bi da predje u "plaćen" kad uplate.

Obično se dobije u roku od par dana. Meni je kod ćaleta odma sutradan prebacilo status iz "prihvaćen" u "poslat na isplatu". Sad je tako već 3 dana. Trbalo bi da predje u "plaćen" kad uplate.
Pogledajte da slučajno niste dobili "Imate mogućnost da se odreknete od prava na žalbu na doneto rešenje koji ste pritom prihvatili u eSanduče (Ako niste dobićete sigurno od sledeće nedelje)".

Bio sam na NIS pumpi da mi kazu koliko mi je jos ostalo goriva po 179. Kolicina kojom jos raspolazem i ono sto sam podigao do sad ne odgovara broju hektara koji mi je u gazdinstvu. O tom problemu je govorio Radoslav u svom novom klipu na youtube. Da li je jos neko imao takac slucaj??

Ista stvar je i kod mene,maanjka oko 1400 litara.
E sad oko 1400 l sam sipao na Lukoilu i uzeo račune svi su na portalu računi.
A na NIS-Preostala količina umanjena za taj iznos.
Opet se ne poklapa baš u litru pa ne znam da nisu povukli broj ha iz neke baze podataka ranije.
Pošto od januara do pre 20 ak dana jesbo 10 puta sam menjao površinu na e agraru.

Nazad
Vrh