dusanboss
Član
Evo meni najzad promenillo iz "prihvaćen" u "poslat na isplatu". Onu mogućnost odustajanja od žalbe nisam ni dobio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nećete još ni dobiti dok ne prihvatite Rešenje u eSanduče pa kroz par dana dolazi i ta opcija (Da odustanete od žalbe na doneto Rešenje).Evo meni najzad promenillo iz "prihvaćen" u "poslat na isplatu". Onu mogućnost odustajanja od žalbe nisam ni dobio.
Da, ali problem mi je sto je original ugovor ostao u trezoru kad sam prijavio parcelu, a inace ugovor je bio na 5god i traje do 31.12.2024.Do kada vam tačno važi Ugovor ?
Idete na "Dodaj parcelu nosioca" U zakupu od fizičkog lica i ponovo isti Ugovor i Izvod priložite (Sam sistem pamti šta je ubačeno u eRPG ali se uglavnom desi da parcela ponovo ide na Verifikaciju).
Pošto ste menjali nešto u vaš eRPG u obavezi ste da menjate podneti zahtev na ePodsticaji (Samo će vam kočiti isplatu). Sada vam je omogućeno da podnesete zahtev i sa parcelama koje čekaju verifikaciju (Samo je bitno da navedete biljnu kulturu da bi se u opšte pojavila na ePodsticaji).
Pa imate valjda neku kopiju (Sačuvanu na Flešu ili u računaru) li možda ima i vlasnik.Da, ali problem mi je sto je original ugovor ostao u trezoru kad sam prijavio parcelu, a inace ugovor je bio na 5god i traje do 31.12.2024.
Ides kod notara gde si overio ugovor dobijes isti ugovor. Ja sam tako dobio kad sam izgubio. Platis samo overu opet i castis nesto onog sto je trazio po arhivi ili po komp.Da, ali problem mi je sto je original ugovor ostao u trezoru kad sam prijavio parcelu, a inace ugovor je bio na 5god i traje do 31.12.2024.
Pre 4god je overavano u mesnoj kancelariji.Ides kod notara gde si overio ugovor dobijes isti ugovor. Ja sam tako dobio kad sam izgubio. Platis samo overu opet i castis nesto onog sto je trazio po arhivi ili po komp.
Ja sam moje ubacio sa tel.ali sad ne mogu da ih otvorim sa eagrara da proverim.Da li je neko imao problem sa ubacivanjem slika za podnosenje zahteva za subvencije za tov junadi? Pokusavam da ih prevucem sa racunara ali ih uopste ne prihvata tj.ne pokazuje da sam ih unela.
Rekao ja. Mi što smo izmenili zahtev idemo na kraj kolone...Jel nekome promenili iz izmenjen u prihvacen? Ili nas bacili na kraj u kolonu
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Kako ste ih ubacili? Meni samo otvori sajt ali ne mogu da slikam..Ja sam moje ubacio sa tel.ali sad ne mogu da ih otvorim sa eagrara da proverim.
Ne znam da li si me dobro razumeo. U esanduče nisam dobio ništa nakon rešenja o usvajanju. Na očevom gazdinstvu mi je stiglo opcija kao i svima da odustanem od žalbe što sam i uradio nakon čega je na ePodsticaji vrlo brzo status zahteva prešao iz "prihvaćen" u "poslat na ispaltu" i nakon 3 dana sad vidim da je prešao u "plaćen" što valjda znači da su legle pare na račun. Mada mi opet daje opciju da odustanem od žalbe.Nećete još ni dobiti dok ne prihvatite Rešenje u eSanduče pa kroz par dana dolazi i ta opcija (Da odustanete od žalbe na doneto Rešenje).
Ne znam da li si me dobro razumeo. U esanduče nisam dobio ništa nakon rešenja o usvajanju. Na očevom gazdinstvu mi je stiglo opcija kao i svima da odustanem od žalbe što sam i uradio nakon čega je na ePodsticaji vrlo brzo status zahteva prešao iz "prihvaćen" u "poslat na ispaltu" i nakon 3 dana sad vidim da je prešao u "plaćen" što valjda znači da su legle pare na račun. Mada mi opet daje opciju da odustanem od neke žalbe. (verovatno u slučaju da nije plaćeno a piše da jeste)
Na mom gazdinstvu nisam dobio opciju odricanja od žalbe već me je danas automatski prebacio u "poslat na isplatu".
Sledeci korak ti je da zoves eagrar ili salji mail da vidis sta nije u redu,cim stoji neko vreme u radu znaci da nesto nestima pa zovi da vidis staЈош увек је у раду. Шта је следећи корак?
Dali ste sami odgovor na postavljeno pitanje (Zbog čega je po treći put odbijena)Mucim se sa jednom parcelom.od 40 ari gde su muz i zena suvlasnici (ne zive zajedno ,a nisu razvedeni zvanicno)a zena je samo potpisala za svoj deo ugovor, a tako sam i naveo samo 20 ari povrsinu od ukupne parcele.
I vec treci put je odbijena zbog povrsine, i nije mi jasno zasto.
Kako da je obrisem u E agraru?
Njen kat. broj se nepojavljuje u zahtevu koji sam podneo za subv. 27 feb i zahtev je sa statusom "primljen".
Hocu da je obrisem da mi nepravi problem ta parcela za dobijanje subvencija.
I da li kada je obrisem, moram zahtev menjati u e podsticajima i ako te parcele tamo trenutno nema?
@srdjan01 moze li vasa pomoc oko ovoga?
Sent from my WP32 using Tapatalk
Kako da je obrisem u E agraru?
Ako se u opšte nije našla na ePodsticaji ne treba da menjate zahtev.Hocu da je obrisem da mi nepravi problem ta parcela za dobijanje subvencija.
I da li kada je obrisem, moram zahtev menjati u e podsticajima i ako te parcele tamo trenutno nema?