Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Može više puta dok ne ispucaš površinu celuJedno pitanje po 100 put za refakciju fiskalni za gorivo može na jednu parcelu više puta da se podnose ili samo jednom i ende
На коју е маил адресу да питам шта није у реду? Поднео сам захтев 06.02.Још увек је у раду. Шта је следећи корак?
Mora neko u njegovo ime da otvori e agrar pa onda da obriše parcele...Ja imam problem sledeći,nasledio sam imanje od rodjaka koji je preminuo,u katastru stoji moje ime i prezime vlasnik 1/1, ne mogu da dodam na moje gazdinstvo kao član gazdinstva,jer je njiva još uvek upisana u njegovo gazdinstvo još po starom,e agrar nije ni postojao išlo se preko trezora. Sta sad i kako da rešim to da bi imao pravo na subvencije i naftu? Hvala
Послато са SM-G986B помоћу Тапатока
kontaktirate upravu za agrarna placanja, dostavite broj njegovog gazdinstva, umrlicu i zahtevate brisanje parcela a i gazdinstva.Da li bi mogao to ja da uradim? Njegova žena je starija nema pojma o tome ništa. ? I šta treba da uradim?
Послато са SM-G986B помоћу Тапатока
.Ja to ne vidim
Oво и мене занима. Кад се уђе у детаље, нема ништа о томе@Srđan01
Danas se na e-podsticaje pojavio novi podsticaj sa naslovom:
"unapređenje biljne poljoprivredne proizvodnje kroz kontrolu plodnosti obradivog poljoprivrednog zemljišta i praćenje spruvođenja preporuka i savete"
Dali bi mogao da objasniš o čemu se radi, pošto nemogu na internetu da nađem nikakvu uredbu o tome, a rok za podnošenje je vrlo kratak.
Mislim da ima neki povracaj za analize zemljista ko je uradio.Jel uspeo neko nešto da nađe nepto u vezi ovog za kontrolu plodnosti zemljišta?