Srđan01 (Offline)
Član
Mene je tri primerka koštalo 1740 dinaraInteresuje me ko je pravio ugovor o zakupu kod notara, koliko kosta notarska tarifa?
Svaki Notar ima svoju tarifu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mene je tri primerka koštalo 1740 dinaraInteresuje me ko je pravio ugovor o zakupu kod notara, koliko kosta notarska tarifa?
Svaki Notar ima svoju tarifu.
Znaci mora i overen ugovor i izvod iz katastra prilikom unosa novog zakupa?
Dodaj parcelu nosioca
U zakupu ili ustupljeno zemljište od fizičkog lica
s obzirom da mi je brat suvlasnik da li je stvarno neophodno da se overe 3 primerka, da li je dovoljno da overim dva primerka ,jedan notaru a jedan meni. Ne vidim svrhu overe 3 primerka koji treba da ide bratu.Mene je tri primerka koštalo 1740 dinara
Isto sam i ja uradio preneki dan, na prijava obrade zemljišta u komasacije, i ništa se ne dešava.Imam neke parcele u procesu ostavinske rasprave kad sam otišao na :
Пријава обрађивања земљишта без писаног уговора о закупу
Ubacio parcele i prijavio ali nisu nigde vidljive
Spremio sam i dokumentaciju ali nigde nema opcija da se priloći dokument niti je u zbiru pavršina.
.Jel imao neko takav slučaj?
Nije to, imam još nekoliko parcela veće površine.To je upozorenje ako imaš samo tu jednu parcelu da je ne bi obrisao.
Послато са SM-A217F помоћу Тапатока
Jedan primerak koji ide Notaru i vama je obavezans obzirom da mi je brat suvlasnik da li je stvarno neophodno da se overe 3 primerka, da li je dovoljno da overim dva primerka ,jedan notaru a jedan meni. Ne vidim svrhu overe 3 primerka koji treba da ide bratu.
3 ili 4 primerka, to je već do vas (Sve zavisi koliko imate i vlasnika toliko pravite i ugovora).
Da li neko ima ugovor o zakupu zamlje bez naknade u vordu?
Recimo vi ste podneli zahtev za Subvencije (Javni poziv po hektaru) sa postojaćim parcelama, pa ste odlučili da ubacite još neke nove parcele i pritom su vam VerifikovaneDa li ce se moći ubacivati njive nakon objave poziva za subvencije?
Ako poziv izadje recimo 01.02.
Moćete da izmenite poslati zahtev samo ako vam piše Primljen ili U radu i upašće vam i te parcele, ako vam piše Prihvaćen ili Poslat na isplatu to je to Subvencije za te parcele ćete dobiti sledeće godine.
Kada dodate nešto preko te Opcije verifikatori (Ispekcija) trebaju da provere i ako je stvarno tako parcele će vam se naći na vaš eRPG.Imam neke parcele u procesu ostavinske rasprave kad sam otišao na :
Пријава обрађивања земљишта без писаног уговора о закупу
Ubacio parcele i prijavio ali nisu nigde vidljive
Spremio sam i dokumentaciju ali nigde nema opcija da se priloći dokument niti je u zbiru pavršina.
.Jel imao neko takav slučaj?
Pa onda ubacim nove parcele pre nego sto podnesem zahtev i to je to.Recimo vi ste podneli zahtev za Subvencije (Javni poziv po hektaru) sa postojaćim parcelama, pa ste odlučili da ubacite još neke nove parcele i pritom su vam Verifikovane
TačnoPa onda ubacim nove parcele pre nego sto podnesem zahtev i to je to.
A na njima je da ih verifikuju, bitno je samo da su obradi?