Rasa91
Član
Ne razumem sta vam ovo znaci. Ja pitam da li taj LN iz katastra moze da se prilozi na e-agrar u vidu pdf ili neke druge vrste fajla? Ovo da stampam i da slikam pa da posaljem to mi je jasno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Poštovanje odradite ovako (Proces validacije zna da potraje. Što više dostavite papira ti će brže biti gotov proces.Za Petra,
Imamo ugovor o zakupu na 7 godinina koji važi do 22.09.2023. Ta parcela nam se ne pojavljuje na spisku naših parcela. Putem eAgrara smo pre 7 dana dostavili ugovor u PDF-u i do sad nema nikakvog odgovora.
Da li to znači da moramo praviti aneks ugovora i da li on mora biti overen kod notara.
To vam je proces kako da dodate novu parcelu u slučaju da je ne vidite kada odete na zemljište u svojini (Podržani formati su .jpg i .pdf).Ne razumem sta vam ovo znaci. Ja pitam da li taj LN iz katastra moze da se prilozi na e-agrar u vidu pdf ili neke druge vrste fajla? Ovo da stampam i da slikam pa da posaljem to mi je jasno.
Poželjno je ali nema potrebe kada ste već ubacili JMBG (Što više dokumenata tim bolje)Da li pored jmbg zakupodavca treba da ae prilozi i skenirana licna karta(posle upisa jmbg u polje ,nema vise znaka uzvicnika na parcelama)?
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Pročitajte moj komentar (Koji sam stavio u potpisu)Petre vlasnik je umro, a imam ugovor o zakupu sa njim do 2033 godine. Zemlja je presla na naslednika, daje mi i dalje u zakup, pristaje da je na mom gazdinstvu, ali nece da upisemo njegov JMBG. Da li moze JMBG od prvog zakupodavca tj. pokojnika??
Zna da potraje dok se sve to pogleda u MUP-u, Katastru.Petre koliko traje proces prover?Pre 7 dana sam ubacio nove parcele i ugovore overene kod notara još mi nisu parcele u ukupnom zbiru.
Koja greška vam se pojavi ?Sto nece QR kod da mi ocita telefon? Hteo je sada nece
Pre će vam preći validaciju.Za nove ugovore da li je potrebna overa kod notara?
Mozda je pisano ali sam propustio.
Nista se ne pojavi, prislonim mob ka ekranu lap topa i nece, a sestric ima Samsung i njegov odmah skeniraKoja greška vam se pojavi ?
Ako mislimo na isto (Da priložite dokument preko telefona) možete i da kliknete na QR kod nema potrebe da skenirate (Može ali nema potrebe).Nista se ne pojavi, prislonim mob ka ekranu lap topa i nece, a sestric ima Samsung i njegov odmah skenira