Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ako uzimas ponovo parametre,dal treba nova email adresa ili moze ona koja je bila?Uzmi nove parametre, to ti je najjednostavnije.
ja isao danas i do pss kad tamo ljudi kampuju ludnica samo mi nije jasno zasto nije bar jedna parcela uneta a kod na zeninom nalogu sve ok zavrsio sam za 5min registarcijuZapeli smo na istom, valjda ce nam se javiti jos neko ko je imao slican problem
Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka
Mozes ako hoces. To ti moze biti bitno jedino ako budes konkurisao za neke subvencije npr. za masine pa bude bodovanje i da se bodovi dobijaju na broj clanova. Sto se tice parcela koje se vode na clanove domacinstva treba da ih ubacis ali morace i da se popune njihove izjave da su sa tim saglasni. Obrazac izjave ce ti izaci kad stignes sa popunjavanjem do te faze.Na ocu se vodi gazdinstvo, a na dedi je zemlja.
E sada one dve parcele sto su upisane su majcine koje je dobila na ostavinskoj raspravi od svojih roditelja pre 10-tak godina.
Nijedna dedina parcela nije upisana.
I u clanove gazdinstva su upisani deda, baba i majka, normalno i otac kao nosioc gazdinstva.
Mene i supruge nema, treba li da dodam nas dvoje, mi nemamo zemlje na sebi?
Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka
Ovu staru ne treba deaktivirati?Uzmi nove parametre, to ti je najjednostavnije.
Ne, slobodno kazi da ti je to drugi put da ih uzimas, da prvi put nisi uspeo.Ovu staru ne treba deaktivirati?