milan11
Član
Bas ovako kako pise
Zovi svoje veterinare pa proveri sa njima, oni imaju mogucnost da dodaju tvoj hid broj i broj zivotinja u upravu za veterinu, tacnije u njihovu bazu podataka.. Kad to urade videce ti se podaci ovde..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bas ovako kako pise
U kom smislu nemaš ništa za životinje? Nemaš unet HID, ili kad otvoriš HID, stanje životinja ti je 0 (nula)?
Ja pristupam preko mozile i nemam problema.ima li ko da pristupa sa mozile ,nece da mi otvori stranicu za prijavu na eagrar, u cemu je fora,a preko hroma otvara?
Ako su paecele već tu, ne moraš dodavati ugovore. Moji su bili u .png formatu, tako ih skener sačuva. Nije bitno da li su kao slika ili .pdfImam sve parcele ali treba da ubacim ugovore. U kom formatu da postavim. U jpg ili pdf?
Sent from my motorola edge 20 using Tapatalk
Ručno uneseš u polja Konvencionalna / Organska proizvodnja. Zbir ta dva broja mora biti jednak ukupnom broju životinja. Za organske ako nemate pišete 0 (nula)Почела је данас да се појављује ова грешка свима којима сам погледао, за све врсте животиња. Да ли је неко ручно уносио ове бројеве? Видим да је унето код @p123 број унет, од кога?
Zvanicno nije ali je ministarka najavila produzenje verovatno do polovine aprila. Ako u kuci imate jos neki pametan telefon slobodno uzmi nove parametre u posti ili gde si vec uzimao i ponovo instaliraj aplikaciju consent i aktiviraj nalog.Možda je pisano ali ne mogu da nađem .
Pokvario se telefon na kom su parametri za Id consent .Telefon je na popravku a ne zna se kada će biti opravljen .
Da li je produžen rok za obnovu gazdinstva ,mislim da jeste ali nisam siguran.Ako nije ,šta raditi ako telefon ne može da se popravi u razumnom roku ?
Uzmi nove parametre, to ti je najjednostavnije.Ja imam jedan problem sa ConsentID-om.Instalirao na Huawei telefon i stalno izbaci grešku tokom prijave.Rekli su da stavim na drugi telefon.Kako mogu da prebacim na drugi telefon(Samsung) aplikaciju sa mojom nalogom?
Sigurno da ce moci kao sto si i do sada mogao. Jedino ogranicenje je rok do kada se racuna za subvencije za biljnu proizvodnju ako i to ne promene.Da li ce se nove parcele moci dodatiu toku cele godine preko e agrara?a li negde podatak?
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока