geci
Član
,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
#D.i M.e Sta si dodao kao dokaze, onaj list nepokretnosti sa Ekatastra? Koliko dugo cekas?
Sutra se resava jmbg u katastru pa se nadam posle toga da ce moci....
17.03. kada sam izvrsio preregistraciju izbor je bio samo konvencionalna ili organska bez brojeva.A sada je promenjeno
Nema guzve u katastru. A i poznajem ceo katastar kod nas pa cemo nekako zavrsiti. Samo to cekanje resenja moze biti problem ako ne moze da se ubrza....Да напоменем да ово конкретно није за моје газдинство (код мене нема проблема) већ за друго које сам радио. Власник је имао само оставинско решење из суда где се виде парцеле. Додао сам синоћ и данас није прегледано, и даље пише да се чека преглед.
Је л’ се код вас у катастру не заказује? Овде су слободни термини тек за неколико дана. И кад се оде тамо није то баш тако брзо, мора да се чека решење. Плус, врста права на парцели мора бити ”Својина”, ако је ”Држалац” онда прво мора да се пребаци на ”Својина”.
Да, тачно ово није било до данас. А сада поново мора ручно да се уноси као пре...
Da bi došao do katastra ,moraš da zakažeš termin ,telefonski.Dobiješ uplatnicu da platiš 1000 dinara ,posle toga automatski ti se pojavi parcela uE agrar .Званично решење је да идеш у катастар и упишеш ЈМБГ. Постоји и могућност додавања парцеле бирањем четврте опције (Земљиште у својини носиоца које није уређено у Катастру), где би додао документ из ког се види да је парцела у власништву носиоца, али још увек чекам преглед регистратора после коришћења те опције.