milan11
Član
Napravi najobicniji ugovor o zakupu, nesto kao sto je prilozeno par postova iznad i to prilozi pri dodavanju parcele i cekaj da vidis da li ce proci verifikaciju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Си проб'о да почнеш од коцкице са хектарима и у њу унесеш нулу, па наставиш са арима и квадратима?Zašto neće da upiše površinu koja opcija sada?
Ne bih ti znao kazati. Nemam taj slucaj. Pisi im mail ili zovi telefonom. Od PSS-a izgleda slaba vajda. Ni do sada nisu bili zainteresovani za posao pa sto bi sada.Slobo i šta posle toga, jel onda unosim i tu parcelu i šta pišem, kao da je moje vlasništvo ili neku drugu opciju?
Neće ona meni više krojiti kapu i komandovati, od sada sve nove kupovine, a pitanje je da li će ih i biti, samo na mene. Ima da pereca kao bela lala i da kaže drugu notaru da je to su to sve moje pare i da ide kupovina samo na mene.
Možda bi i bilo bolje da sam na komšinicu naveo, ionako smo ponekad u zajednici, a bolje bi me dočekivala i otvarala veliku kapiju kad dolazim.
da,ne vidi seNapisao Gore na samom početku parcela broj 140/1 h 0 a 33 m2 84 i treba ovde da se potvrdi ali neće. Znaci ne vidi se kada se kuca?
Послато са SM-G986B помоћу Тапатока
Probaj ovo sto ti je @kiraj pisao. Lose su napravili ta polja, previse su mala i onda text ode iza slova i ne vidi se..Napisao Gore na samom početku parcela broj 140/1 h 0 a 33 m2 84 i treba ovde da se potvrdi ali neće. Znaci ne vidi se kada se kuca?
Od PSS nema leba, kad zovem na telefon nema šanse da dobiješ operatera (svi su zauzeti). Koji je mail pa da probam tako da postavim pitanje?Ne bih ti znao kazati. Nemam taj slucaj. Pisi im mail ili zovi telefonom. Od PSS-a izgleda slaba vajda. Ni do sada nisu bili zainteresovani za posao pa sto bi sada.
Moj problem je sledeci. Ja i moja sestra smo vlasnici zemljista po idealnu polovinu. U eagrar su mi ubacene sve parcele ,ali samo moj deo ( polovina svake parcele ) Ne postoji mogucnost da ubacim sestru u gazdinstvo jer nismo na istoj adresi .Da li postoji mogucnost da napravimo neki ugovor u kom mi ona ustupa njenu polovinu i da oni to prepoznaju u katastru i automatski na eagrar ubace punu povrsinu parcela ili moram da navodim br. svake parcele posebno . Nije mi bas najjasnije kako to ide kad je ovakva situacija u pitanju . U pss su me odjebali sa pricom da ima na eagrar sve objasnjeno i samo skinem ugovor i gotovo .
Da, kao što su napisali već... Mali je monitor, tj mala je rezolucija i sajt nije optimizovan, i ne prikazuje se sve kako treba. U podešavanjima Google Chrome gore desno na 3 tačke, Zumiranje stavi na manje, npr 70-80-90%.. probaj sa kojim nivoom zimiranja se vidi najbolje.Zašto neće da upiše površinu koja opcija sada? Treba da upišem 31ar i 84m2 neceeee???
Sad vidim da nema maila. Po meni jedina opcija je da ides na Opsti zahtevi. Tu ti se otvara mogucnost da u slobodnoj formi postavis pitanje.Od PSS nema leba, kad zovem na telefon nema šanse da dobiješ operatera (svi su zauzeti). Koji je mail pa da probam tako da postavim pitanje?
Drzis ctrl na tastaturi i na misu na tockicu stelujes koliko da zumira ,manje,vise ....ali to po meni nema veze ,kod mene je 150% i nikakvih problema nisam imao sa unosenjem povrsine.Da, kao što su napisali već... Mali je monitor, tj mala je rezolucija i sajt nije optimizovan, i ne prikazuje se sve kako treba. U podešavanjima Google Chrome gore desno na 3 tačke, Zumiranje stavi na manje, npr 70-80-90%.. probaj sa kojim nivoom zimiranja se vidi najbolje.
I da znam kako to sve da uradim tj. da unesem na eagrar ,radi se o 73 parcele .evo jedan predlog
Napravite ugovor o ustupanju zemljišta. U tom ugovoru treba navesti brojeve parcela, površine parcela i površinu udela u parceli. Dakle, povšina njenog udela u svakoj parceli je pola od ukupne površine parcele.
Zatim dodaš sve te njene delove parcela, kao da si ih uzeo u zakup/na ustupanje. Tu isto popunjavaš brojeve parcela, površinu cele parcele i površinu udela u parceli. Uz to uploaduješ na eAgrar i taj ugovor što napravite, tako bi trebalo da prođe.