Done!... што би рекли.
Немам неке закупе или промене настале у протеклих о-ха-ха година, тако да је стање исто већ годинама, па нисам наилазио на ствари које помињу много људи овде. Можда ми је зато и било лако да све само ажурирам са сетвеном структуром.
Оно са чим сам запињао је сам интерфејс сајта - сетите се Кирајевог савета да у раду на рачунару, чукнете тастер цтрл и знак минус једном или два пута (самњите слова), док се не појаве тастери који се не виде у повећаном/дифолт формату слова. После је све само по себи јасно, да не кажем "селфекспланатори".
Добра ствар је што приликом промене ставке ставке, после вашег кликања на тастер да би сачували податак кога сте унели, искаче дијалог прозор да вам поврди да сте урадили како ваља.
Логовао сам се кроз "Хром", а један детаљ да поменем јер ће можда некоме да значи - ако се добро сећам, приликом логовања на портал е-Аграра уз помоћ сертифик... личне са чипом, искочи дијалог прозор са могућношћи избора две ставке које џеџе на вашој личној карти (барем је мени такав искочио). Једно је.... ал' заборављам, а радио сам то пре фртаљ сата... типа потпис, а друго идентитет. Е, одабирате и кликате тај идентитет за логовање на сајт. Ако се зезнете, као што сам ја на брзину клинкнуо на другу опцију, излетеће вам обавештење да логовање није могуће. Ако вам се то догоди, утулите "Хром", па га поново покрените и у процесу логовања искористите ону другу опцију која вам излети у оном дијалог прозору. И то је то...