E-Agrar

Da li mora ugovor o zakupu biti overen,da bi bio dodat na e-agrar ? Najblizi notar nam je oko 70km , a sud ne overava vise valjda..
Ugovor mora da se overi kod notara (Samo takav ugovor se prihvata).

💬 Jedno vreme se prihvatao pečat iz PSS, sada iskreno ne znam da li se prihvata ili ne. Iskreno najbolje je da odnesete ugovor kod notara i da vam on to odradi.

Poslednja izmena:
Da li mogu posto je osiguranje prihvaćeno u podsticajima da brisem neke parcele iz gazdinstva? Nije jos poslato na isplatu, ili da sacekam?

Da li mogu posto je osiguranje prihvaćeno u podsticajima da brisem neke parcele iz gazdinstva? Nije jos poslato na isplatu, ili da sacekam?
Meni su prihvatili i prepoznali parcele koje su obrisane prilikom podnošenja zahteva .31.10. je istekao ugovor za neke parcele pa su obrisane iz e agrara autmatski, ali premija je bila za pšenicu, uzeli su je u obzir prilikom obračuna za povrat.

Nece da overe , tj. sud su zatvorili pre 20-ak dana , a covek cija je njiva je invalid .. Tako da nista od odlaska kod notara .. Inace najblizi notar nam je u Loznici..
Jbg onda mora da se plati notar da dođe kod njega. Kod nas opštine koje nemaju notara overavaju ugovore, bar je tako bilo početkom godine.

Jbg onda mora da se plati notar da dođe kod njega. Kod nas opštine koje nemaju notara overavaju ugovore, bar je tako bilo početkom godine.
Evo sada kazu opet izgleda ce ponovo moci u opstini kao .. A ovo placati notara da izadje nema logike jedino da skupim sve zakupodavce pa onda .. Inace radim nekih 15-ak hektara tudje zemlje a uzimam pod zakup od 20-ak ljudi, ali sam odlucio naredne godine i dzabe da mi daju pod zakup samo ako ide pod ugovor prihvatam ..

Evo sada kazu opet izgleda ce ponovo moci u opstini kao .. A ovo placati notara da izadje nema logike jedino da skupim sve zakupodavce pa onda .. Inace radim nekih 15-ak hektara tudje zemlje a uzimam pod zakup od 20-ak ljudi, ali sam odlucio naredne godine i dzabe da mi daju pod zakup samo ako ide pod ugovor prihvatam ..
Gledajte nekako da se izborite da može u opštini a to za zakup si u pravu, ne isplati se raditi ni sa subvencijama a plaćati kiriju bez subvencija to je tek ambis.

Nazad
Vrh